Чудя се защо България трябваше да загуби 9 месеца, за

...
Чудя се защо България трябваше да загуби 9 месеца, за
Коментари Харесай

Свиленски: Ако третият мандат отиде при БСП, ще го върнем веднага

" Чудя се за какво България трябваше да загуби 9 месеца, с цел да се стигне до през вчерашния ден - ГЕРБ хвърлиха кърпата и споделиха, че няма да вършат държавно управление, тъй като се търгуват постове ".

Това разяснява депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски по Българска национална телевизия.

Относно поръчката на ГЕРБ, че могат да продължат диалозите с ПП-ДБ след избори разяснява:

" Пожелавам им триумф в предизборната кампания- в случай че това ще им е акцията, че ще продължат диалозите, то по-добре да не ги стопират ".

В идващ парламент социалистите ще работят с тези, които желаят да вземат решение проблемите - Свиленски обаче отхвърли да уточни партии, а прикани да се изчака да стане ясно кой ще влезе в идващото Народно събрание.

" Тази акция би трябвало да я формулираме не с кого, а защо - всяка партия да каже защо ще се бори ".

Свиленски разяснява, че не вижда проблем с последните промени в Конституцията, съгласно които Народното събрание ще заседава и при служебно държавно управление.

" В естествена обстановка Народното събрание постоянно заседава и не се саморазпуска. Това, че три години сме в някаква шизофренна обстановка да създадем пет избора не значи, че неприятното би трябвало да стане вярно ".

Според депутата другите два мандата са изчерпани и още веднъж удостовери, че в случай че третият мандат отиде при Българска социалистическа партия, ще го върнат незабавно.

" Като познавам Борисов, който заран приказва едно, на обед друго, а вечер прави трето... Личното ми мнение е, че са изчерпани и няма да има държавно управление, само че всичко се случва час по час ".

Свиленски разяснява, че на срещата на някогашни членове на Българска социалистическа партия в НДК са участвали хора, които от години работят срещу партията.

" Кои бяха там - Мая Манолова, Героги Първанов, Сергей Станишев. Станишев и хората към него вкараха плоския налог. Оттогава до момента най-голямата рецензия към Българска социалистическа партия е за какво не го е отменила, тъй като това не е лява политика. Сега тези хора сядат в една зала и споделят, че Българска социалистическа партия не произевжда лява политика, а те са левите хора ".

Депутатът съобщи, че уредник на срещата е Иван Таков и го назова " съдружният сътрудник на ГЕРБ в СОС ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР