Чудя им се на ВМРО. То и на децата вече

...
Чудя им се на ВМРО. То и на децата вече
Коментари Харесай

Екс-посланик Москва: ВМРО не разбраха ли, че Гешев изпълнява поръчка на Пеевски да ги довърши!?



Чудя им се на Вътрешна македонска революционна организация. То и на децата към този момент им стана ясно, че Гешев извършва поръчка на Пеевски да притисне Патриотите, като ги принуди да хвърлят бялата забрадка и да изоставен държавното управление.

Защото Пеевски не желае самичък да смъква Борисов, желае Патриотите да го смъкват. За да не излезе, че за следващ път няма темперамент.

Като не скланят като им махнаха министър Димов, ще скланят като им махат регионални, шефове на организации и компании, ще продължат. Валери Симеонов към този момент е тотално навън от пейзаха. Остана един сал Каракачанов. Жамбазки е на простора, отвън пейзажа.

Доган и Пеевски дефинират какъв брой дълго ГЕРБ да ръководят. Така беше при реформаторите – провокираха рецесията със правосъдната промяна, притиснаха Борисов и като му знаят мерака за власт, елементарно изхвърлиха реформаторите.

Той по тази причина и Гешев сякаш почтено загатна, че в случай че би трябвало ще проверява и премиера. Ей, по този начин да знае.

Така и на Борисов му дават опция да хвърли виновността върху Патриотите, тъй като и той осъзнава, че няма метод да доплува до идващите постоянни избори без да целува ръка на Доган.

Не за правила, за пари иде тирада. Но още повече за играта кой ще изгори пръв.

Илиян Василев, политически коментатор, екс-посланик в Москва

/7dnibulgaria.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР