Чудовищна жега мъчи спортното семейство Джаферович. Плувкинята Евгения и футболистът

...
Чудовищна жега мъчи спортното семейство Джаферович. Плувкинята Евгения и футболистът
Коментари Харесай

Жени Джаферович бори жеги във Виетнам

Чудовищна горещина мъчи спортното семейство Джаферович. Плувкинята Евгения и футболистът Ваня са на сваканция в отдалечен Виетнам. Двойката се похвали със фотоси от екзотичната си отмора.

Огромните горещини и високата мокрота обаче са нетърпими за Жени и брачна половинка й. Те са отседнали в тузарски комплекс в провинция Киен Жианг. Там температурите удрят 35 градуса по Целзий денем.

Бившата плеймейтка бори жегата с мразовит душ на плажа. Тя облива обилните си форми за наслада на мъжката част край басейна. Госпожа Джаферович се слави с големия си натурален бюст и сочната дупара, написа в. "България през днешния ден ".

горещина.....

A post shared by Evgenia Dzaferovic (@evgenia.dzaferovic) on Jul 26, 2018 at 2:18am PDT

Жени и Ваня изживяха прочувствено лято, откакто обичаният им футболен отбор на Хърватия доближи до финала на международното състезание в Русия. "Шахматистите " останаха със сребърните медали, само че това не помрачи настроението им. Джаферович, който е някогашен капитан на "Берое " е израснал в балканската страна. Той бе заречен на обичаната си да я изненада с екзотичната почивка през юли.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР