Чудовищен актьорски състав се очертава в бъдещия филм на британеца

...
Чудовищен актьорски състав се очертава в бъдещия филм на британеца
Коментари Харесай

Ал Пачино и Де Ниро във филм за Гучи - slava.bg

Чудовищен актьорски състав се обрисува в бъдещия филм на британеца Ридли Скот „ Гучи “, отдаден на трагичните събития в един от водещите фешън кланове в света. От холивудското студио Metro Goldwyn Mayer сега водят договаряния с едни от най-големите артисти на нашето време – Ал Пачино и Робърт де Ниро, както и с Адам Драйвър, Джаред Лето, Джак Хюстън и Рийв Карни, оповестява Deadline.

В основата на сюжета е книгата на Сара Гей Фордън „ Домът на Гучи: сензационна история за ликвидиране, полуда, искра и лакомия “. Към фотоси режисьорът счита да пристъпи, откакто дефинитивно завърши работа по предходния си филм „ Последният двубой “ с Адам Драйвър, Бен Афлек и Мат Деймън.

Център в сюжета на новия филм ще бъде ориста на Патриция Реджани – някогашна брачна половинка на креативния шеф на компанията Маурицио Гучи. За образуване на убийството му през 1995 година тя е наказана на 29 години и излежава 18 от тях зад решетките. През 2016-а е освободена за положително държание.

По-рано стана известно, че за ролята на Патриция Реджани е одобрена певицата Лейди Гага, която към този момент блесна и като актриса във кино лентата „ Роди се звезда “.

Маурицио Гучи – внук на създателя на стилната империя Гучо Гучи, е убит от наемен палач пред своя офис в Милано на 27 март 1995 година Патриция, чийто облик ще пресъздаде мис Стефани Джерманота – ерго Лейди Гага, има от него две дъщери, само че все пак е изоставена поради друга жена. Реджани е упрекната за образуване на убийството на някогашния си мъж, децата й я упрекват за дейностите й и се отдръпват от нея, а по време на сензационния правосъден развой е нарочена от медиите за жестока и пресметлива „ черна вдовица “. Междувременно Патриция Реджани претърпява и интервенция от мозъчен израстък.

Снимка: Pinterest
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР