Чудо смес – ще в спаси от болката в коленете

...
Чудо смес – ще в спаси от болката в коленете
Коментари Харесай

Чудо смес! Болката в коляното изчезва още след първата употреба

Чудо примес – ще в избави от болката в коленете

За хроничната болежка в коляното потърсих помощ от националната медицина и открих рецепта, която е потвърдила своята успеваемост. Тя оказа помощ и на мен да се отърва от болката.

Оригиналната рецепта се състои от 4 съставки, само че аз я трансформирах малко и направих своя неповторима рецепта.

Изпитвах усложнение, когато желаех да свия и да изправя коляното си, а от време на време ме болеше и неподвижен, а когато се движех, болката беше непоносима.

Ако сте на повече от 40 години, сигурно ще почувствате първите промени в тялото си. Появяват се болки в ставите, най-вече в коленете, раменете и лактите.

При по-младите, болките в ставите могат да се появят вследствие на артрит, ревматизъм, контузия, фрактура или претоварване.

Има доста хапчета и смазки, които дават обещание да отстранен болката, само че скоро след края на действието им болката се връща още веднъж.

За благополучие, националната медицина предлага естествена, елементарна рецепта, която оказва помощ за унищожаване на болката единствено с едно нанасяне. Със сигурност имате всички съставки в кухнята:

Необходими съставки:
1 супена лъжица горчица
1 супена лъжица мед
1 супена лъжица сода за самун
1 супена лъжица ситно смляна хималайска сол
и съставките, които прибавих аз – 1 супена лъжица куркума и 1 чаена лъжичка йод

Приготвяне:
Смесете всички съставки, до момента в който получите хомогенна примес. Подготвената примес изсипете в подобаващ съд (кутия от крем или друго).

Употреба: Най-добре е да си извършите компрес от приготвената примес вечер, преди да си легнете, тъй че съставките да работят дълго време.

Втрийте добре мазилото в засегнатата става, по-късно поставете транспарантно фолио от горната страна, след което увийте с топъл вълнен шал.

Оставете да престои към 2 часа или за цялата нощ. На идната заран измийте с топла вода.

Повторете процедурата 4-5 дни, само че още след първата приложимост ще изпитате доста усъвършенстване. Приготвената примес се съхранява в ледник. Това в действителност е знамение примес, пригответе я и се убедете сами.

Горчицата и нейните свойства:
Горчицата се подготвя от синапено семе, което предлага многочислени изгоди за здравето. В случай на изгаряния нанесете пълен пласт горчица и болката ще изчезне.

Освен това, в случай че сте настинали или почувствате драскане в гърлото, изяжте една супена лъжица горчица, постепенно я разтопете в устата си.

Ако имате главоболие, нанесете малко горчица на челото и слепоочието.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР