Чудите се кои са най-добрите вина за 2018 г.? Ако

...
Чудите се кои са най-добрите вина за 2018 г.? Ако
Коментари Харесай

Кои бяха най-добрите вина за 2018-та година

Чудите се кои са най-хубавите виновност за 2018 година? Ако към момента не сте пробвали някое от тях, имате време да го извършите. Foodpanda направи изследване измежду най-хубавите международни сомелиери кои са виновността, които наложително да опитате през тази година. 

За един човек най-хубавата постройка в света може да бъде Тадж Махал заради хубостта на слонова кост и буйната любовна история, а за друга може да бъде Шанхайската кула поради нейните инженерни, високоскоростни асансьори и зелена архитектура. И двете са толкоз разнообразни, колкото са брилянтни. Така е и с виното.

1. Домейн Лерой Камертин Гранд Крус , който е самонадеян " Пазител на великите виновност ". Печели короната за най-хубаво вино в света - Leroy Chambertin Grand Cruс Bayesian с висок резултат от 97 точки и междинна цена от $4426.

2. Домейн де ла Романе.  Не е изненадващо, че Grand Cru се подрежда на второ място в този лист. Средна цена $3896.

Виж още: Тест: Познавате ли виното?

3. Sauternes. Да се ​​върнем във Франция, откриваме първото и само Бордо - и даже не е алено. До 80-те години на XVIII век, виното към този момент е събрало почитатели като Томас Джеферсън, показвайки, че е с възходяща интернационална известност. Средна цена от Щатски долар 486, това е и най-достъпната от всички в класацията.

4. Harlan Estate, Napa Valley.  Доста френска фриволитност от Напа. Harlan Estate е известна със своя Oakville AVA Каберне Совиньон и печели 100 точки от Робърт Паркър през годините. Със междинна цена от $991, това вино остава извънредно.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР