Чудите се как да разберете дали сте толкова важна за

...
Чудите се как да разберете дали сте толкова важна за
Коментари Харесай

Мъжки жестове, които издават колко много държи на жената

Чудите се по какъв начин да разберете дали сте толкоз значима за него, колкото е той за вас.
Има няколко сигурни признака, които могат да ви ориентират дали той държи на вас задоволително.

Спазва обещанията си
В началото на връзката едно от най-важните неща е да се сложи основа, да се сътвори доверие сред двама души. Това се случва несъмнено, като се съблюдават дадените обещания. Не е казано, че би трябвало да са доста съществени или значими обещания, даже и елементарни ангажименти в всекидневието са задоволително показателни дали той държи на вас. Ако той се стреми да бъде прецизен по отношение на вас, да съблюдава ангажиментите посред ви, това е прелестен знак за бъдещето на вашите връзки. Ако през цялото време на връзката ви подходи съществено, има огромен късмет нещата сред вас да се получат. 

Не ви пришпорва
Ако сътрудникът ви се отнася с внимание към вас, не ви притиска да вършиме нещо, което не желаете, това е индикативен знак, че държи на вас. Страхът да не скапе магията на това, което се случва посред ви е по-силен от всичко останало и по тази причина той демонстрира самообладание към вас. Ако забелязвате сходно държание, радвайте се, очевидно е, че държи доста на вашата връзка.

Стреми се да е ваш другар, а освен ухажор
Може би един от най-важните аспекти в една любовна връзка е основаването на същинско другарство сред двама души. Защото, колкото и мощно да е физическото привличане, рано или късно то отслабва и в случай че на негово място няма нищо друго, то връзката ще стартира да линее и неизбежно ще е сложена на тестване. А в случай че той се стреми да бъде на първо място ваш другар, приближен човек, с който можете да говорите за всичко, това значи, че ви желае освен тялом, само че и духом.

Важно му е да ви е добре
Сигурен знак, че мъжът до вас ви цени доста е желанието му да сте добре, да се чувствате удобно в неговата компания. Ако забележите, че цени вашето улеснение даже повече от своето лично, това е прелестен сигнал, че връзката ви е доста значима и скъпа за него.

Държи на вашия оргазъм, както на своя
Може би един от най-сигурните признаци, че сътрудникът ви в действителност, но в действителност държи на вас е, че когато вършиме секс, за него е значимо да сте задоволена. Ако не съумеете да стигнете до оргазъм, той прави всичко допустимо, с цел да ви е хубаво и да останете удовлетворена и вие. Липсата на нарцисизъм в леглото е знак, че вие сте доста значима дама за него.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР