Чудите ли се кои ще са актуалните цветове в интериора

...
Чудите ли се кои ще са актуалните цветове в интериора
Коментари Харесай

Кои цветове ще са актуални в интериора тази есен?

Чудите ли се кои ще са настоящите цветове в интериора тази есен? Въпреки че прогнозата за времето в края на лятото наподобява много дъждовна, ние насочваме вниманието си от намерено към закрито. Леко мрачното време обаче не е неприятно – то е ужасно опрощение да започнете да обновявате декора на дома си. Проектът за дъждовен ден се нуждае от проект, тъй че ние сме тук с някои от най-хубавите трендове в цветовете на интериора, които да изпробвате тази есен и зима, които ще ви отведат до надяваме се по-слънчевите дни през идната година. Ако мястото ви плаче за малко усъвършенстване, вие сте на вярното място.

Подобно на Нова година, новият сезон вкарва нови трендове в интериорния дизайн, които да следвате, желаете и поддържате в личния си дом. И есента на 2024 година не е по-различна, с голям брой уютни и удобни трендове в декора, с които да се запознаете.

С настъпването на студеното време и листата стартират да се обръщат, изцяло разумно е да сме привлечени да създадем няколко добре подбрани превключвателя и замени вкъщи, с цел да сме подготвени за изменящия се сезон. Тенденциите в интериорния дизайн за тази есен са свързани с топлота, пашкулиращи цветове и няколко непредвидени хрумвания за есенен фон.

Независимо дали желаете напълно да преукрасите или просто желаете да добавите няколко нови части, ние имаме всички основни трендове за есента тук, с цел да ви вдъхновим. Тук дизайнерите споделят своята визия за най-хубавите есенни трендове за 2024 година, тъй че да можете да се подготвите, когато пристигна времето да започнете да декорирате за есента.

Ето нашата сбирка от създаващи наслада цветове, които да добавите към домашния си фон тази есен, зима и по-късно.

Топ настоящи цветове в интериора тази есен:

1. Топли жълти – горчица, охра

 интериора Кои цветове ще са настоящи в интериора тази есен? фотография: freepik

Тази есен и зима всичко е в ретро цветове. Използването на жълто в интериора е един от най-лесните способи за инжектиране на тонове сила за положително въодушевление. Вместо лятното цитрусово жълто, заложете на по-дълбоките тонове този сезон. Тъмните цветове като този оказват помощ да се основат зони в стаите и са страхотни, когато се употребяват в изявени детайли като килими и стени.

Ако харесвате ретрото, горчично жълтото би трябвало да е отпред в листата. Използвайте го, с цел да добавите акценти или да оцветите наситени стени, в случай че се чувствате смели. За сканди или модерно чувство изберете загар или охра. Тези нюанси са страхотни смекчени варианти, които към момента внасят същото топло чувство в интериора – идеални за зимните месеци.

2. Нежни розови нюанси – Теракота, Хена

 интериора Кои цветове ще са настоящи в интериора тази есен? фотография: freepik

Тази година видяхме, че въодушевеният от Средиземноморието фон в действителност набира известност – от ослепително океанско синьо до пясъчно бежови нюанси. Продължаваме това крайбрежно чувство през зимните месеци, като още веднъж прибавяме повече топлота, когато живакът пада. Розовите текстури на мазилката и измитите с вар стени основават брилянтни планове „ Направи си самичък “ за дъждовни дни, които ще обновят вашето пространство в интериора, без значение от стила.

Тази цветова наклонност е обвързвана с изтънчеността, тъй че може да не ви хареса, в случай че треската на Барби е превзела всекидневната ви. Изберете земни, сходни на глина нюанси на теракота и къна за украшения, мебели и аксесоари през есенните месеци и по-късно.

3. Успокояващи неутрални – пясък, пемза

 интериора Кои цветове ще са настоящи в интериора тази есен? фотография: freepik

Неутралните са типичен с причина, а тази есен/зима всичко е в естествените цветове. Започнете с по-светла основа на стените и пода, с цел да помогнете за отразяването на светлината в стаята през тъмните зимни месеци. При тази цветова наклонност в интериора е значимо да се придържате към топли неутрални цветове, които ще създадат стаята по-скоро уютна, в сравнение с студена.

Разменете стените в „ брилянтно бяло “ и изберете неутрални цветове на боята с жълти или червени нюанси. Когато декорирате с неутрална цветова палитра, значимо е да създадете дълбочина с разнообразни текстури и контрастиращи светли/тъмни нюанси. В тапицерията изберете бежови цветове като пясък. Ако сивият фон е вашето нещо, изберете промеждутъчен колорит като пемза.

4. Наситени червени – бордо, тухла

 интериора Кои цветове ще са настоящи в интериора тази есен? фотография: freepik

Червените се завръщат в интериора тази есен и зима и ние сме тук за това. Ако търсите нещо малко по-впечатляващо от гипсово розово или глина, изберете по-наситено, по-наситено алено. Намигвайте към есенните листа, като изберете нюанси на бордо в композиция с други топли акценти като дървени масички за кафе или странични маси. Добавете акцент в тухлено алено и го комбинирайте с други нотки на този есенен цвят във вашите творби на изкуството и мека мебел.

5. Зелени, въодушевени от природата – мъх, върба

 интериора Кои цветове ще са настоящи в интериора тази есен? фотография: freepik

Излизането навън през зимните месеци може да бъде малко мъчно, изключително когато наподобява, че слънцето изчезва доста преди да сте напуснали офиса. През летните месеци има задоволително време да се насладите на зелени външни пространства, които са в действителност значими за благосъстоянието.

Внесете това свежо чувство вътре през есента и зимата, като употребявате зеленина, въодушевена от природата, във вашата интериорна палитра. Почерпете ентусиазъм от пейзажа към вас с тапицерия и одеяла в зелен мъх, комбинирани с успокояващи неутрални цветове. За по-традиционна провинциална визия изберете вълнени тъкани в по-наситено зелено – съвършеният избор за супер уютно място за кресло. Тези цветове в интериора ще са шлагер тази есен.

6.Фини цветови комбинации

Съчетаването на тези нюанси с фини тонове основава елегантни модели, които са изненадващо гъвкави. Оформянето им дружно с неутрални, сиви, кремави или мъхесто зелени (независимо дали са светли или тъмни) ще понижи интензивността на тези цвъртящи нюанси и ще добави баланс, с цел да сътвори стилна и непретенциозна цветова скица на интериора.

Тези цветове работят отлично върху по-големи мебели и пердета по цяла дължина, които се възползват оптимално от тези шарки.

7.Удебелени ярки тонове

 интериора Кои цветове ще са настоящи в интериора тази есен? фотография: freepik

Пикантните нюанси на тези есенни цветове вършат мощни изказвания, които са идеални за неповторимо обзавеждане като независими фотьойли или табли. Те могат да се употребяват и като цветни акценти върху аксесоари за дома като възглавници и калъфи.

Дори стени с блокови цветове или по-малки пространства като коридори и бани могат да бъдат оживени с оранжево, алено или жълто. Бъдете смели и позволете на тези по-смели тонове неотложно да основат радостна стая, която остава такава, даже когато на открито е тъмно време. Ярките тонове ще са шлагер в интериора тази есен.

8.Дръзки цветови комбинации

 интериора Кои цветове ще са настоящи в интериора тази есен? фотография: freepik

За по-забележимо комбиниране пробвайте да добавите кобалт, тъмносиньо или украшение синьо. Тъй като синьото се намира тъкмо против тези три нюанса в цветовия набор, то ще бъде най-привлекателно за окото. Това може да стане посредством показване или на един образец, който съдържа и двата цвята, или като скица на цялата стая за по-голямо дизайнерско влияние. Моделите могат да се смесват за съвременни селски интериори или да се употребяват като блокови цветове за повече младо съвременно въодушевление в интериора.

9.С благоухание на лавандула

 интериора Кои цветове ще са настоящи в интериора тази есен? фотография: freepik

Лилавите облекла и аксесоари бяха огромен шлагер освен през миналия сезон. Ще забележим тази наклонност да завладее и пространството на нашия дом. оферират от светли лавандулови тонове до дълбоки, наситени цветове на патладжан, които очароват с хубостта си в интериора. Можете да употребявате тази наклонност и да боядисате детската стая или пък да внесете изтънчен акцент във всекидневната.

10. Модерна бохема за интериорен дизайн

 интериора Кои цветове ще са настоящи в интериора тази есен? фотография: freepik

Една съвременна бохемска наклонност натъртва на живи цветове, шарени текстилни произведения и смели щампи. През есента на 2024 година можете да употребявате тази наклонност, с цел да внесете живот и характерност в жилищното си пространство. Тази наклонност ви предизвиква да наслоявате цветове и шарки, с цел да генерирате текстура и да създадете неповторима, уютна атмосфера в интериора. Можете да постигнете този тип, като добавите смели акценти като шарени декоративни възглавници, килими и пердета.

Килимите са превъзходен метод да внесете темперамент и характерност във всяко пространство. От ретро интериор до съвременен дизайн, опциите са безкрайни. Тъй като трендовете се трансформират година след година, значимо е да сте в крайник с най-новите стилове килими. Този сезон не се опасявайте да поемате опасности и да експериментирате с разнообразни текстури и цветове.

Независимо дали търсите натурален тип или нещо по-бохемско, сигурно ще има килим, който дава отговор на вашите самостоятелни усети. Можете също по този начин да добавите някои земни акценти с детайли като килими от юта или вълна. Тези елементи са идеални за прибавяне на нотка природа към всяка стая. С тези трендове ще можете да създадете неповторим външен тип, който е съгласуван с вашия усет.

Есента е сезон, който носи топлота и уют. Тенденциите в интериорния дизайн за новия сезон отразяват желанието да се трансформират пространствата в приветливи, елегантни и функционални пространства. По-ниски температури и листата падат от дърветата. Сбогуваме се с Лятото. В интериорния дизайн се приготвяме да посрещнем новия сезон. Това е опция за нови благоприятни условия и ентусиазъм. Това е идеалното време за актуализиране на декора на пространството – времето за основаване на пространство, което чества хубостта и топлината на есента.

Есента на 2024 година е сезон за смяна и промяна. С нашия лист с най-хубавите цветове в интериорния дизайн за есента на 2024 година можете да създадете жилищно пространство, което отразява топлината и комфорта на сезона. Така че, почерпете ентусиазъм от нашия лист и се пригответе да превърнете дома си в уютно леговище тази есен.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР