Чудили ли сте се как вицепремиерът Борислав Сандов и аверът

...
Чудили ли сте се как вицепремиерът Борислав Сандов и аверът
Коментари Харесай

САМО В ПИК: Вицепремиерът Борислав Сандов и зеленият бос Тома Белев на работа с лъскаво Ауди! А уж щяха да ходят пеша

Чудили ли сте се по какъв начин вицепремиерът Борислав Сандов и аверът му - зеленият необут Тома Белев, се борят за по-чиста природа? Отговорът е с черно А8 с най-малко 260 коня под капака, харчещо най-малко 10 на 100 дизел и пръскащо нездравословни излъчвания из центъра на София.

Фоторепортерите на организация ПИК през днешния ден уловиха по какъв начин двамата " борци " за чист въздух и чиста природа идват на работа с първокласно Ауди, ръководено от водач на НСО. Сандов и Белев слизат от скъпарския автомобил във очевидно положително въодушевление и се насочат към постройката на Министерството на околната среда и водите.

Мощният звяр, който ги докара, има всевъзможни екстри и по информация на ПИК ги развозва от заран до вечер. От екстрите в служебната кола на Сандов се възползват всичките му заместници.
свързани новини128642на 05.01.202277845на 30.12.2021
Читатели на ПИК, живеещи в региона, описват още пред медията ни, че мощната кола всяка заран оставя Сандов пред Министерството на околната среда, а в късния следобяд го прибира у дома. Разбира се, автомобилът от самото начало е разполагаем пред министерството, в случай че министърът има някакви други задължения или реши да се повози някъде.

И в случай че решите, че е за един вицепремиер и министър е обикновено да употребява автомобил на НСО, с цел да върви на работа, единствено ще напомним, че през декември, когато пое поста, Сандов изрично разгласи, че ще върви на работа и няма да употребява длъжностен автомобил.

" Да, несъмнено, аз също ще вървя пешком. Ще употребявам и градски превоз на моменти. Даже съм си измислил сред институциите нещо, с което по-лесно да се придвижвам, не със длъжностен автомобил ", съобщи решително при започване на своя мандат Сандов и даже даде за образец Австрия и Гърция.

И в случай че " зелените " деятели, симпатизиращи на екоминистъра и заместниците му са се надявали двамата с Тома Белев да спазят обещанието си или най-малко да идват на работа с тротинетка, несъмнено ще останат изненади от " еко " колата, с която се движат.

























Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР