Чудили ли сте се дали партньорът ви наистина ви обича?

...
Чудили ли сте се дали партньорът ви наистина ви обича?
Коментари Харесай

Нов тренд: Дайте му портокал и вижте дали той ви обича

Чудили ли сте се дали сътрудникът ви в действителност ви обича? Е, в този момент една нова наклонност, която придоби известност в обществените мрежи, може да ви помогне да разберете това.  

Става въпрос за по този начин наречената, ,теория за портокаловата кора ” , която в последно време обикаля Instagram и TikTok, защото доста хора разгласяват видеоклипове за нея. 
                             

Какво съставлява теорията за портокаловата кора? 

Както подсказва името, в тази нова доктрина или наклонност би трябвало да помолите колегата си да ви обели портокал. Ако той се съгласи и го направи, това демонстрира, че ви обича. Ако не го направи, това допуска, че не е задоволително деликатен към вас. 

Това може да звучи като малоумен тест, само че концепцията зад теорията за портокаловата кора е, че в случай че вашият сътрудник прави малки жестове за вас, вие имате здрава връзка. 
                             

Как се трансформира в наклонност в обществените мрежи? 

През последните седмици доста хора се убедиха в теорията за портокаловата кора и разгласиха резултата в Интернет. Мнозина също споделиха по какъв начин сътрудниците им демонстрират грижа към тях по разнообразни способи – като помощ в семейството или посредством дребни дарове.  

Отбелязва се обаче, че теорията за портокаловата кора не би трябвало да се приема прекомерно съществено, с цел да се оцени любовта на колегата. Важно е да отбележим, че всеки има друг език на любовта, посредством който да я получава или показва по отношение на другите.  

Ако вашият сътрудник откаже да обели портокал вместо вас, това също може да значи, че е имал дълъг и изтощителен ден. Да, теорията за портокаловата кора звучи занимателно, само че тя не би трябвало да се приема извънредно, тъй като има и други способи, посредством които да разберете дали индивидът до вас ви обича същински.  
                             

Журналистката Тамсен Фадал съпоставя тази доктрина с друга, която е прочела от лекар Джон и Джули Готман. Тя споделя следното:,,Независимо дали обръщате цялото си внимание, когато споделя нещо с вас или обелвате портокал, в случай че има потребност. И двете хрумвания са ненапълно идентични - блян към връзка с колегата и подготвеност да го накарате да се усеща в сигурност ” 

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook , последвайте ни в Instagram , намерете ни в TikTok .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР