Чудили ли сте се, дали номера на автомобила носи някаква

...
Чудили ли сте се, дали номера на автомобила носи някаква
Коментари Харесай

Ето какво показва номера на автомобила ви

Чудили ли сте се, дали номера на автомобила носи някаква „ скрита “ информация?

Всъщност, отговорът е „ Да! “.

Трябва да сумираме четирите числа от регистрационния номер на автомобила.
Номер: 1357, сумираме 1+ 3 + 5 + 7 = 16 …. 1 + 6 = 7. След това гледаме интерпретацията на цифрата 7.

1. Вашия автомобил го покровителства Слънцето.
Такива коли подхождат на представителите на силовите и държавните структури. Те усилват лидерските качества на притежателите си, оказват помощ в кариерата, придават жизненост, оказват помощ за определяне на контакти, култивират съвест. Рядко попадат в ПТП, съвсем не ги глобяват. В автомобили-единица не си коства да се занимавате с тъмни каузи, контрабанда, нечестни занимания.

2. Вашия автомобил го покровителства Луната.
Отличен фамилен автомобил. Предразполага към елементарно другарство, дружба, схващане. Ако това е работна кола, ще донесе триумф на тези, които продават течности или плодове. Това е автомобил, от който стопанина получава повече, в сравнение с е очаквал. Автомобилите-двойки усилват у притежателите си чувствителността и гъвкавостта. Собственика на подобен автомобил би трябвало да се опита да е по-твърд и безапелационен.

3. Вашия автомобил го покровителства Юпитер.
Благоприятен за бизнес и за други финансови въпроси. Увеличава притока на пари и потребните връзки с сполучливи хора. В подобен автомобил е добре да се вършат проекти да се обмислят тактики. Тези коли пораждат у притежателя си горделивост, от време на време несъразмерна. Ако номера на вашия автомобил е 3 се въздържайте да учите другите по какъв начин да живеят.

4. Вашия автомобил го покровителства Раху.
Тази кола е добра за организация на пътувания и транспорт. Ако е работна кола е най-добре да бъде употребена тъкмо за тези цели. Дава на притежателя си организираност и дисциплинираност. Даже за не до там законни занимания този автомобил също е подобаващ. Но не си коства да се изкушавате да се занимавате с закононарушения, ще си навлечете карма. Освен това коли с числата 4,7, и 8 най-често предизвикат притежателите да се държат вулгарно и надменно.

5. Вашия автомобил го покровителства Меркурий.
Такъв автомобил идеално подхожда за хора, които имат доста настоятелен срещи, договаряния, интернационалните пътувания. Той оказва помощ да се договорите. Ако е работен автомобил е добре да се занимава с пътнически и товарен транспорт на далечни дистанции. Този автомобил носи положителни облаги на притежателя си. Меркурий покровителства търговията, по тази причина притежателите на автомобили-петици могат да се договорят да всичко. Струва си да не се изкушават да лъжат при договорка или да вземат повече в сравнение с заслужават, тъй като автомобила ще ги изкушава да го създадат.

6. Вашия автомобил го покровителства Венера.
Ако мъж желае да направи подарък на жена, то автомобил-шестица е идеалният подарък. Той ще е знак на любовта им. Такива коли постоянно са в центъра на вниманието, нормално са добре поддържани, чисти, привлекателни извън и от вътрешната страна. С тези коли ти се желае да общуваш. Подходяща е за сватбени тържества, за сантиментални срещи, за пътешествия/каравани/. Ако сте се скарали с някого, по-добро място от купето на подобен автомобил, няма да намерите, с цел да се сдобрите.

7. Вашия автомобил го покровителства Кету.
Това е автомобил, който дава, оказва помощ и носи шанс. Ще носи триумф на притежателя си, само че най-много ще работи за богатството на другите посредством притежателя си. Развива у притежателя нужда да оказва помощ, усилва влечението към нематериалност. Подходящ е за странстващи проповедници, лекари, духовници.

8. Вашия автомобил го покровителства Сатурн.
Това е автомобила на работохолика. Тази кола би трябвало непрекъснато да работи, това е свойствено за нея. На притежателя си дава сили, убеденост, решителност и индиректно му носи триумф. У доста хора се появява желанието да експлоатират работохолика с тази кола, освен това гратис. Собственика на автомобил-осмица би трябвало да се научи да отхвърля или най-малко да стартира да взима пари за транспорта.

9. Вашия автомобил го покровителства Марс.
Такъв автомобил подхожда на представителите на силовите структури, на адвокати и финансисти. Той внушава на притежателя да съблюдава реда, дисциплината и законите и му оказва помощ в това, като го прави съдбоносен и проведен. Този автомобил ще се чупи постоянно когато притежателя му прояви експанзия и даде воля на нервите си. Ако водача е положителен, с възприятие за комизъм ще успее да немари общ език с автомобила и той ще му служи правилно.

0. Препятствие. Нулата не е разказана в интерпретацията нагоре, само че е значимо да се каже, че наличието ѝ в регистрационния номер на автомобила постоянно е някакво затруднение и въздейства отрицателно върху вибрациите на другите числа. Удивителното е, че в характера на човек нулата усилва качествата, а в тази ситуация с регистрационните номера на колите ги занулява…
Струва си да се регистрира и комбинацията от числа в номера, а освен систематизираната характерност на Числото на номера.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР