Чудих се защо “протестиращите отказват среща с Денков. А искат

...
Чудих се защо “протестиращите отказват среща с Денков. А искат
Коментари Харесай

Явор Божанков: ВъZZраждане и ИТН играят с Ковачки!

" Чудих се за какво “протестиращите ” отхвърлят среща с Денков. А желаят среща в Народно събрание. Снимката споделя повече от хиляди думи ". Това споделя националният представител от ППДБ Явор Божанков в обява във фейсбук.

" Когато копейките пробваха да яхнат земеделците безусловно ги изхвърлиха, като радиоактивен съветски боклук. Жалко, че тези ги използват по този непоносим метод. А те очевидно нямат нищо срещу ", споделя Божанков.

" Човекът по средата е от Топлоелектрическа централа “Бобов дол ” на Ковачки. Чудя се дали са предложили държавни дотации за италиянския отпадък. Ей по този начин. Да ни тровят на двойна облага ", споделя още той.

" ВъZраждане и Има Такъв Народ играят с Ковачки! Те подклаждат митингите, като пазят частните ползи на енергийната олигархия, а НЕ ползите на протестиращите. Лично Копейката издърпа столче на шефа на Топлоелектрическа централа Бобов дол ", прибавя сътрудника му от парламентрната група на ППДБ Венко Сабрутев.

" Копейкин получи следващ мощен пестник от протестиращите. Сравнявам го с изгонването му от митинга на зърнарите. Опитаха се да взривят срещата, като създадат типичните за ВъZраждане циркове, за което им трябваше обществено лъчение на срещата. Но персонално протестиращите му споделиха да си загаси телефона и да мълчи ", добавя Сабрутев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР