Чудеса ще се сбъдват в живота на тези зодии, които

...
Чудеса ще се сбъдват в живота на тези зодии, които
Коментари Харесай

6-те зодии, които ще имат ПРИКАЗНА 2021 година

Чудеса ще се сбъдват в живота на тези зодии, които ще имат незабравима година. Ето кои са те и какво могат да чакат до края на 2021 година.
ТЕЛЕЦ: Телците няма да повярват на това, което ще им кажем, поради ситуацията, рестриктивните мерки и всичко ново, което ни заобикаля... Но могат да са сигурни, че ще им се случи. Очаква ги доста екзотично и далечно пътешестване към края на лятото на 2021 година. Ще бъдат на необикновено място със златни плажове, палми и какво ли още не. Пътуването ще бъде споделено с доста специфичен човек.
 3-те зодии, които мачкат другите 3-те зодии, които мачкат другите
Това са най-властните зодии, които мачкат другите и си мислят, че са по-добри от всички останали. Ето кои са те и за какво би трябвало да внимав...
БЛИЗНАЦИ: Близнаците не чакат нищо кой знае какъв брой вълнуващо от тази година. Дори не си вършат проекти, с цел да не бъдат разочаровани. Обаче Съдбата ще им потвърди, че тъкмо когато минимум очакваш, се случват най-вълнуващите събития в живота. В началото на есента Близнаците ще научат, че чакат бебе! Тази вест ще направи всичко по-смислено, по-щастливо и доста по-хубаво. Много безредици чакат Близнаците, както и началото на най-хубавият интервал в живота им, в който ще бъдат по-щастливи от всеки път.   
ДЕВА: Девите ще се радват на относително спокойна и радостна година. Няма да чакат, че ще им се случи такава непредвидена приказка. По нищо не проличава, че това ще им се случи още тази година, само че... ще се убедят сами! Щастливото събитие за Девите ще бъде женитба! Малка, скромна и необикновено красива женитба ще направи представителите на тази зодия доста щастливи. Любовта идва... и то за цялостен живот!
СКОРПИОН: Скорпионите имат чувството, че им следва нещо вълнуващо и нещо, което може радикално да промени живота им. Годината ще се окаже страхотна и Скорпионите ще се усетят същински щастливи. Тяхната приказка ще бъде обвързвана с любовта и нов човек, който ще се появи в живота им. Той ще запълни всички празнини и ще бъде най-невероятната половинка, за която Скорпионите постоянно са си мечтали. Ще има романтика, ще има пристрастеност, ще има доброта и съгласие. Какво повече му би трябвало на човек, с цел да е благополучен?
КОЗИРОГ: Козирозите ще имат една приказна зима на 2021 година. Ще им се случат няколко невероятни неща. Едното от тях е екзотично пътешестване в топла страна, когато тук всичко е затрупано от сняг. Пътуването ще бъде незабравимо прекарване и ще им остане спомен за цялостен живот. Другото вълнуващо нещо за Козирозите ще бъде обвързвано със остаряла, доста мощна обич, която ще се възроди и още веднъж ще ги направи щастливи. Има случаи, в които просто хората се срещат в несъответствуващ миг в живота и нещата не се получават. На по-късен стадий обаче и двете страни са изменени, а любовта пламва с още по-голяма мощ.
 ЛУДА седмица за тези 5 зодии през 12-18 април ЛУДА седмица за тези 5 зодии през 12-18 април
Седмицата, която следва, ще бъде доста вълнуваща за тези няколко зодии. Те ще преживеят луди събития, които ще останат за доста дълго...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР