Чудеса се случват в отношенията между участниците в риалити форматите

...
Чудеса се случват в отношенията между участниците в риалити форматите
Коментари Харесай

Прошка за предатели няма! Виктория за скандала с Фейгин в "Игри на волята" и след това

Чудеса се случват в връзките сред участниците в риалити форматите след тяхното привършване. Отношенията сред най-хубави другари постоянно охладняват, а врагове на екран стават първи другари. 

Последното обаче няма по какъв начин да се случи сред Виктория и Фейгин от " Игри на волята ". Двете спортистки са в ледени връзки и няма никакви изгледи това да се промени. 

Виж още: Ето го и него: Най-мразената онлайн сподели спонсора! Кой глези Виктория Капитонова? 

Поредното доказателство за това пристигна от отговорите на волейболистката онлайн. Тя се завърна от Мексико, където беше на екскурзия, и отговори на много въпроси на свои почитатели в Instagram.

Виктория беше запитана в какви връзки са с фигуристката, а отговорът беше сбит - просто не поддържат никакви такива.

Ако сте забравяли, ви припомняме: Виктория и Фейгин утежниха връзките си, откакто стана ясно, че Мани и фигуристката са се разбрали да саботират последната игра на племето на Супергероите, след което то се разпадна.

Виж още: Сочна и съвършена: Преслава сподели красивата си фигура, отиде на първокласна почивка

Виктория се държа по много недодялан метод с Фейгин, която одобри събитията по прочувствен метод. След края на " Игри на волята " Фейгин беше безапелационна - държанието на волейболистката е минало всевъзможни граници, а тя самата не е трябвало да позволява сходно отношение. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР