„Чрез всичко, което правим, ние се стремим да бъдем надежден

...
„Чрез всичко, което правим, ние се стремим да бъдем надежден
Коментари Харесай

Конкурс „Заедно за здраве“ – за по-хуманен подход в здравеопазването

„ Чрез всичко, което вършим, ние се стремим да бъдем благонадежден и постоянен сътрудник на общността, в която работим. Нашите чиновници се гордеят, че са част от промишленост, която трансформира живота на хората по света към по-добро. Радваме се, че с този конкурс ще можем да помогнем на тези, които се грижат за по-добрия живот на пациентите “ Николай Хаджидончев, Изпълнителен шеф на Тева Фарма ЕАД.

Да си пациент в никакъв случай не е елементарно, прекарването може да бъде доста мъчно и от време на време включва загуба на надзор, самостоятелност и даже достолепие. Пациентите постоянно зависят от други, които безкористно се грижат за тях и ги поддържат в моментите, когато имат най-голяма потребност от това. Подкрепа, оказвана от хора и близки постоянно без нужното обучение, само че с доста воля и възторг. Затова Тева - най-голямата международна компания за генерични медикаменти и най-голямата фармацевтична компания в България, провежда конкурс за разпределяне на финансова поддръжка на сдружения и институции с нестопанска цел, които развиват действия, ориентирани към пациентите и хората, полагащите грижи за тях и по този метод дават поддръжка. Подкрепа, която с изключение на здравните грижи ще улесни и самия лековит развой.

Здравеопазването би трябвало да бъде всеобхватно и да включва съпричастност, човещина, достолепие и съчувствие.

В поддръжка на тези правила ТЕВА провежда конкурс „ Заедно за здраве “, с цел да разпознава начинания и работни способи, които усъвършенстват живота на пациентите. Акцент и приоритет ще бъдат най-ценните човешки качества – емпатия, човещина, достолепие и съчувствие. Участници в състезанието „ Заедно за здраве “ са тези, които посредством активността си способстват за даването на по-добри грижи и поддръжка на пациентите и техните фамилии. Така да вземем за пример, те основават комфортна среда, с цел да накарат пациентите да се усещат като вкъщи си по време на възобновяване си; дават поддръжка на фамилиите на пациентите или дават спомагателна цялостна поддръжка, като в същото време дават отговор на здравните потребности.

Конкурсът „ Заедно за здраве “ търси тези начинания или стратегии, които въздействат позитивно на живота на пациентите и техните фамилии.

Чрез креативност и автентичност те дават опция за основаване на по-хуманна среда и от която всички ние можем да се учим, с цел да създадем грижата и опазването на здравето още по-добро. Всички, отдадени на грижата за пациентите, в това число лечебни заведения, благотворителни и други организации с нестопанска цел, могат да вземат участие със своите планове и начинания в състезанието „ Заедно за здраве “. След привършване на кандидатстването, журито на Тева в България ще даде своите оценки, след което чиновниците на компанията ще могат да гласоподават за избор на 4 печеливши плана, които ще бъдат наградени с парични награди за осъществяване на записаната самодейност.

За да кандидатствате, би трябвало да посетите формалния уеб страница на състезанието, в който можете да научите повече детайлности, да попълните формуляра за кандидатстване и да го изпратите дружно с други материали, свързани с плана на имейл адрес:.

Крайният период за подаване на заявки е 3 юни 2022 година, заявките се одобряват извънредно и единствено на посочения имейл адрес.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР