Човешкото поведение е свързано с навици, придобивани още от времето

...
Човешкото поведение е свързано с навици, придобивани още от времето
Коментари Харесай

Кой би повярвал, че точно тези 8 женски навика отблъскват мъжете

Човешкото държание е обвързвано с привички, придобивани още от времето на късното детство, обособяващи се през пубертета и затвърждавани с настъпването на младежката възраст. Част от тях са безобидни и не въздействат отрицателно на личностните изяви. Други обаче, провокират неразбиране, преминаващо в трайна нервност у близките, а когато се касае до мъжете, то избрани „ женски “ привички могат да го разочароват дотолкоз, че да насочи вниманието си към различен „ обект “. По-долу излагаме в резюме тъкмо навиците, които отблъскват мъжете, целейки с това, уважаеми дами, да коригирате държанието си, с цел да спечелите стремежи от вас мъж.

1. Карате го да ревнува

Не прекалявайте с флиртуването като средство да се визиите какъв брой доста сте мечтана от мъжкото съсловие, тъй като усилването на „ спортния детайл “ ще изнерви дотолкоз интересуващия ви мъж, че той да потърси някоя по-ненапрегната „ връзка “.

2. Демонстрирате ненужна неестественост

Дори да сте умерено интелигентни, е допустимо, неведнъж подсъзнателно, да показвате себе си не такива каквито сте, а да се изявявате или като по-умни от колегата, или като по-глупави от него. Бъдете сигурни, че и в двата случая той ще усети преструвката и ще се разочарова.

3. Общувате с подмятания

Мъжете изпитват скука да разгадават, какво се крие зад вашите непрекъснати недомлъвки – тях ги притегля директното, естествено комуникиране, а не да ви възприемат като мъчно разбираем лабиринт!
 По какъв метод ревнува всяка една от 12-те зодии По какъв метод ревнува всяка една от 12-те зодии
Понякога ревността е потребна за връзката, само че неведнъж може да докара до съществени кавги, спорове или даже разлъка. Някои зодии са...

4. Липсва ви навика да сте общителни

Не затъвайте в злословия и злобни мнения и не проявявайте жестоко държание, тъй като това несъмнено не се харесва на мъжкия пол! Дръжте се общително, проявявайте доброжелателност и доброжелателност, бъдете усмихнати и ще бъдете в действителност чаровни!

5. Оставете „ онлайн “ конкуренцията

Не излагайте всекидневно, с упорита натрапчивост, детайлности от ежедневния си живот в обществените мрежи посредством повтарящо се безвкусни селфита или/и клипчета, тъй като това бързо става безинтересно и няма да притегли трайно интереса на представителите на „ мощния пол “.

6. Проявявате колебливост
 Тези 4 зодии са доста ревностни, само че могат да го употребяват като преимущество Тези 4 зодии са доста ревностни, само че могат да го употребяват като преимущество
Ревниви ли сте или не. Ако зодията ви е предразположена към сходни усеща, тогава тези чувства могат да бъдат доста съществени. Ето ч...

Не бъдете прекомерно отстъпчиви, не проявявайте неприсъщо благодушие като метод да спечелите сърцето на определения мъж, защото той надали си показва партньорка до себе си с такава същина. Далеч по-ефективно ще бъде в случай че защитавате твърдо мнението и позициите си, загърбвайки всякаква колебливост или незаинтересованост.

7. Прекалявате с козметичните процедури

Не се подлагайте непрекъснато на фрапантни „ разкрасяващи “ процедури, тъй като мъжете не ги възприемат като естетични, а за някои те даже са отблъскващи.

8. Поддържате подправен загар

Доверете се на естествения си загар – целогодишното поддържане на изкуствен загар се възприема като фалш от мъжете – повярвайте, ще се чувствате надалеч по-желани, в случай че сте с натуралния си загар!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР