Човешко е да се греши, божествено - да се прощава!

...
Човешко е да се греши, божествено - да се прощава!
Коментари Харесай

Пиарът на ГЕРБ: Преди 2 г. “Промяната” арестува Севделина Арнаудова. Не всичко може да бъде простено

" Човешко е да се бърка, божествено - да се прости! И през днешния ден, на Сирни Заговезни, дълго размишлявах - всичко ли може да бъде простено, въпреки да е празник " - с тези думи ПР-ът на ГЕРБ Никола Николов стартира пост в персоналния си фейсбук профил.

" На днешния ден, преди 2 години, едни „ борци за правда ” изпратиха полиция в дома на една майка, с цел да я арестуват. Жена, която не е била на управническа властова позиция; която не е взела участие в управнически решения; която не е правила нищо нелегално или незаконно!

Може ли сходно безумство да бъде простено? Как да може да бъде простено, че арестуваш жена с честно име? Как може да бъде простено, че арестуваш майка пред детето ѝ?

Как да бъде простен арест, по време на който не е намерено/иззето нито едно доказателство за каквото и да било? Как можеш да простиш, че те арестуват авансово с прессъобщение на Министерство на вътрешните работи, до момента в който вечеряш със фамилията си вкъщи?

Как се прости, когато ти издават присъди от телевизионния екран?

Аз не знам отговорите на тези въпроси! Защото съм човек и главата ми не го побира по какъв начин можеш да извършиш толкоз неприятни неща едновременно. Затова не всичко може да бъде простено от човек.

Затова тежките грешници могат да молят за амнистия единствено пред Господ.

П. С.: И тъй като знам, че много и всевъзможни хора ще прочетат това и една част от тях ще си кажат, че е минало толкоз време, че са се трансформирали толкоз неща, че всичко се забравя… На тях мога кажа единствено едно нещо: детският глас в слушалката, който пита, “кога ще си пристигна мама ” не се не помни!

Обичам ви ", добави Николов.

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР