Човешки останки от две тела са открити край софийското село

...
Човешки останки от две тела са открити край софийското село
Коментари Харесай

Зловеща находка край Негован: Откриха човешки останки от две тела

Човешки остатъци от две тела са открити край софийското село Негован , заяви Министерство на вътрешните работи. Вчера следобяд гражданин на селото алармирал за открит череп наоколо до локалния водоем. При първичния полицейски оглед са открити и други елементи от човешко тяло, които са откарани към София за осъществяване на експертизи. Днес на обяд при още един оглед на място полицията е разкрила остатъци и от второ тяло. По първична информация и по двете открити тела има следи от насилствена гибел.
 човешки остатъци край Негован БГНЕС

 човешки остатъци край Негован БГНЕС
Сигнал за открит череп наоколо до езерото край софийското село Негован е подаден към 18:00 ч. през вчерашния ден от локален гражданин. При първия полицейски оглед е доказано, че черепът е човешки, а наоколо са открити и други елементи от човешко тяло, както и остатъци от облекла. По първична информация откритото тяло е на жена, която е била убита, а след това трупът е бил разчленен.
 човешки остатъци край Негован БГНЕС-->

 човешки остатъци край Негован БГНЕС
Останките от тялото са откарани в София за осъществяване на експертизи, като досега самоличността на жертвата остава незнайна. След повторния оглед на място през днешния ден обаче Министерство на вътрешните работи заяви, че в региона са открити елементи и от второ тяло.  По първична информация второто тяло е на мъж, а по него са открити следи, които също удостоверяват версията за ликвидиране. Самоличността и на втората жертва обаче остава непотвърдена.
 човешки остатъци край Негован БГНЕС

 човешки остатъци край Негован БГНЕС
Все още не е ясно преди какъв брой време са били осъществени убийствата, нито дали има доказана връзка сред тях. На място има екип водолази, който прави оглед на езерото за още следи.
 
Преглеждат се и профилите на безследно изчезнали хора от региона в последните години, с цел да се откри вероятно съвпадане. Предстоят и разпити на живеещи в региона.
 
Село Негован се намира в Столичната община, регион Нови Искър. Именно в Нови Искър бяха два от най-фрапиращите случая на убийства в последните години. В началото на 2018-а някогашният пандизчия Росен Ангелов умъртви шестима души в къща в града, след което бе открит мъртъв. В началото на тази година пък, още веднъж в Нови Искър, 25-годишен мъж умъртви двамата си родители, баба си и брат си.
 човешки остатъци край Негован БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР