Човешки крак е стъпил на Марс още през 1979 година,

...
Човешки крак е стъпил на Марс още през 1979 година,
Коментари Харесай

Хора са кацнали на Марс, но от НАСА изтрили записа

Човешки крайник е стъпил на Марс още през 1979 година, само че от американската галактическа организация НАСА са изтрили записа. Това твърди някогашна служителка в организацията.

Жената, показала се като Джаки, твърди, че е видяла с очите си по какъв начин шестима астронавти стъпват на „ алената планета “. Дамата съобщи, че е имала достъп до системи, с които е била снимана задачата.

„ Кадрите трябваше да бъдат показани на света, само че от НАСА взеха решение да ги изтрият “, споделя дамата. Думите й разсъниха въображението на тайните теоретици.

Някои обаче незабавно побързаха да я опровергаят, акцентирайки, че това е невероятно – изключително преди десетилетия. Колонизирането на Марс е фантазия на физици като Стивън Хокинг, съгласно който това е единственият късмет човечеството да оцелее.

След първото прехвръкване край планетата, направено от Маринър 4 през 1965 година, се допуска, че на повърхността на Марс има вода. Преди две години от НАСА афишира, че разполагат с доказателства за това. От всички планети, сходни на Земята, Марс е най-вероятното място, където може да се открие вода или даже живот.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР