Човешката завист и омраза нямат граници. В това се убеди

...
Човешката завист и омраза нямат граници. В това се убеди
Коментари Харесай

Бруталните политически атаки срещу Усик продължават

Човешката злоба и ненавист нямат граници. В това се убеди новият безспорен международен първенец в полутежка категория Олександър Усик. В събота вечер той изнесе боксова лекция на най-хубавия съветски гений в професионалния бокс Мурат Гасиев и го победи безапелационно по точки посред Москва. С триумфа Усик завоюва Световните боксови суперсерии и стана първият притежател на трофея " Мохамед Али ".
Вместо да бъде почетен в своята татковина, Усик стана жертва на жестоки словесни офанзиви. Последната пристигна от депутата Виталий Куприй, който е от партията Украински обединени патриоти.
" Много хора чакаха от вас да чуят призов, до момента в който бяхте в дома на врага, като да вземем за пример завършек на войната в Донбас, връщане на Крим и избавление на политическите пандизчии и военнопленици. Подобна поддръжка към този момент оказаха доста звезди като Майк Тайсън, Домагой Вида, Арнолд Шварценегер и Марсел Десаи - написа във Facebook Виталий Куприй. - За страдание вие не споменахме Украйна на конференцията след багра. А на кръга след мача не благодарихте на своя народ за поддръжката. (б.а. това изказване въобще не дава отговор на истината, тъй като Усик благодари на всички украинци!) Благодарен съм ви, че нямахте нищо срещу при издигането на флага на Украйна и прозвучаването на химна в тила на врага. В интернет се популяризират клюки, че вие няма да платите налози на Украйна с вашите възнаграждения. Искаме да разберем истината. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР