Човешката душа тежи толкова, колкото обича. Животът е даден, за

...
Човешката душа тежи толкова, колкото обича. Животът е даден, за
Коментари Харесай

Българско светило в медицината разкри своята рецепта за щасттие

Човешката душа тежи толкоз, колкото обича. Животът е даден, с цел да бъдеш благополучен и да показваш това на децата си. Само по този начин можем да вършим и останалите щастливи, това съобщи експертът по белодробни заболявания проф. Коста Костов, представен от bTV.

Лекарят от болница „ Св. Анна” показа, че е значимо да има безспорен баланс сред персоналното благополучие и удовлетворението от специалността.

Според него, в случай че той бъде нарушен – човек не усеща добре.

Признава, че се усеща добре, тъй като има прелестно семейство. Лекарят показа, че огромното благополучие в живота му е срещата със светли хора, трансформирали се с негови другари. Проф. Костов специализира в Германия, Австрия, Швейцария. Избиран е неведнъж за най-доверен доктор от своите пациенти.

И с цел да бъде всичко в цялостна естетика – той свири и на саксофон.

Признава, че поема по пътя на медицината инцидентно. Отгледан е в музикално семейство, само че след тежко заболяване дава обещание на родителите си, че в случай че излезе здрав от болничното заведение, ще стане доктор.

„ Напълно съм наясно, че в случай че живееш без обич и схващане с индивида до себе си, без значение какъв брой първокласен е той, би трябвало да прекратиш тази връзка”, разяснява още експертът.„ Познавайки такива хора, ти си наказан на почтеност”, съобщи той.

Запознава се със брачната половинка си по професионална линия. Заедно провеждат събитие, а в своите връзки проф. Костов вижда нещо „ магическо”.

Признава, че през годините съгражда възприятие за чувство цената на индивида до него.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР