Човешка грешка е основната причина за , в резултат на

...
Човешка грешка е основната причина за , в резултат на
Коментари Харесай

Човешка грешка и употреба на наркотици са причинили влаковата катастрофа в Египет

Човешка неточност е главната причина за , вследствие на което починаха десетки пътиващи. Такива данни от следствието бяха оповестени през днешния ден от прокуратурата в страната, осведоми ТАСС. Според прокурорите, „ следствието на влаковата злополука, случила се в провинция Сохаг на 26-ти март, е завършило. То разкрива, че по време на случая ръководителят на отдела за надзор на придвижването на влаковете в региона, не е бил на работното си място ".
Освен това, съгласно оповестеното официално съобщение, диспечерът на централния надзорен сектор в Асют прекомерно късно осведоми машиниста на бързия трен за съществуването на различен трен напред по същата линия . Друг чиновник на диспечерското място обаче по-надолу по маршрута не повтаря предизвестието на машиниста на идващия трен , че композицията начело е спряла.
 Събраха милиони долари дарения за потърпевши в жестока влакова злополука в Тайван Събраха милиони долари дарения за потърпевши в жестока влакова злополука в Тайван
Кампанията за набиране на средства в помощ на жертвите на огромната влакова злополука в Тайван към този момент е събрала над 2 милиона $, съо...
Бяха разкрити и нарушавания в дейностите на машиниста на първия трен и неговия асистент, който по време на спешно прекъсване на влака е работил в нарушаване на инструкциите. По време на следствието е открито, че помощник-машинистът на тази влакова комбинация е употребявал опиати - „ хашиш и трамадол “. „ Следи от наркотични субстанции са открити и в кръвта на диспечер на един от секторите на железопътната линия “, демонстрират данните от следствието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР