Човекът с феноменална памет и интелект, граничещ с гениалност Стефан

...
Човекът с феноменална памет и интелект, граничещ с гениалност Стефан
Коментари Харесай

Геният Стефан Грозев, обвинен в източване на НОИ - още е в неизвестност, след като избяга от съдебната зала

Човекът с феноменална памет и разсъдък, граничещ с талантливост Стефан Грозев към момента е в неопределеност и към сегашния миг продължава да се търси от полицията. През месец юни той напусна демонстративно правосъдната зала и оттогава потъна вдън земя.
Прочетете още
На 6 декември той би трябвало още веднъж да се изправи пред Пловдивския областен съд по обвиняване за източване на Национален осигурителен институт с подправени болнични и за лъжесвидетелстване и умишлено въздействане върху очевидци в хода на следствието.

„ За момента нямам информация да е открит и не знам дали ще се яви на идващото съвещание във вторник ”, съобщи адвокатката му Таня Чечкова.

На едно от предходните съвещания, на 25 юни тази година, Грозев изненадващо напусна правосъдната зала, заявявайки, че има пътешестване. Тогава адвокатката му потегли след него, само че той към този момент беше напуснал постройката. След демонстрираното пренебрежение към институцията, съдията по делото мигновено конфискува паричната му гаранция и постанови изменение на мярката му за неотклонение в „ задържане под стража ”.

Стефан Грозев обаче към момента не е открит от органите на Министерство на вътрешните работи, с цел да бъде арестуван.

В предходни съвещания, той не един път показва извънредно надменно отношение при явяване пред съда, показвайки, че не зачита институциите и потвърждавайки, че може във всеки един миг да обърне процеса на 180 градуса, в случай че реши. Грозев неведнъж показва извънреден характер и забележителни знания в доста сфери от живота, опивайки се да обърне всяко изказване против него в своя изгода.

В едно от предходните съвещания, адвокатката му показа, че той е извънредно интелигентен и въпреки, че делото е 25 тома, той може да каже всяко разказано нещо, на коя страница тъкмо се намира.

„ Виждала съм го даже да помни 3 страници с изписани телефонни номера, всеки поотделно с името на индивида на който принадлежи ”, добави адвокатката.

„ Макар да не запознат съм медицина, чух, че лекарите са открили, че той има повече сиво вещество от естествените хора, което даже нарушава мозъчната му кора. Сравняват го с талант ”, приключи тогава адвокатката.

Припомняме, че обвиняем по делото е и известният пловдивски ортопед Георги Кръстев. Той беше арестуван за малко през лятото на 2020 година, а Грозев през лятото на 2021. След като престоят в ареста на Грозев надвиши 8 месеца, при започване на март тази година той разгласи гладна стачка. В следствие беше освободен под гаранция от 5000 лв..

Лекарят е упрекнат, че във времето от 3 май 2017г. до 17 юли 2018 година е издал 57 фиктивни болнични листа като ръководител на Лекарска консултативна комисия към ДКЦ-1. В тях попадали имената на чиновници на компанията на Стефан Грозев. Според прокуратурата по схемата с болничните на в действителност здрави хора от бюджета на Национален осигурителен институт са източени 42 994,01 лева

Самият доктор Кръстев твърди, че не познава Грозев.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР