Човекът, намерил тялото на прегазената край Гоце Делчев Виктория говори

...
Човекът, намерил тялото на прегазената край Гоце Делчев Виктория говори
Коментари Харесай

Намерилият прегазената Вики: Може да са я убили и да са я сложили на пътя

Човекът, намерил тялото на прегазената край Гоце Делчев Виктория приказва пред Българска национална телевизия. Сейхан Халиов се прибирал към дома си в село Абланица, когато попаднал на ужасяващата панорама. Той счита, че в тази обстановка всички забъркани би трябвало да бъдат разследвани и да получат заслужено наказване.

Прибирайки се, той забелязал нещо на пътя.

" Помислих го в началото за дърво и крещя да спра да разчистя пътя, с цел да не стане ПТП и когато се приближих до по-голямото парче видях, че е човек и тогава подадох сигнал на 112 ", споделя Сейхан Халиов.

Минути преди този момент на незабавния телефон постъпил и различен сигнал за същото място.

" 13 минути преди мене, споделиха от полицията, че водачът на снегорина, където е минавал, е забелязал двама души да гонят някоя жена, момиче по полето и от там към този момент не знам какво е ставало ", добавя мъжът.

Според Сейхан Халиов всички забъркани при случая са отговорни и младежите, които не са спрели, откакто са прегазили младата жена, както и тези, с които е пътувала тя.

" Няма значение какво е, да спре! Да спре да ревизира, даже и куче да е, в случай че е неговото дете отново ще го остави?! В тая обстановка всички са за пандиза. Може да е убита първо и да е оставена там да замажат ситуацията, само че и другото момче, където е карал дрогиран колата и той би трябвало да бъде осъден ", добавя Сейхан Халиов.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР