Човекът, който заплашваше мен и президента Радев с СМС-и опита

...
Човекът, който заплашваше мен и президента Радев с СМС-и опита
Коментари Харесай

Човекът, заплашвал Нинова и Радев, опитал да влезе в централата на БСП


Човекът, който заплашваше мен и президента Радев с СМС-и опита да влезе в централата на партията, само че отхвърлям защита от НСО. Това заяви водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред публицисти, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Нинова разясни, че на 27 ноември този човек се е опитал да влезе в централата на партията, само че защитата го е отстранила. „ Подадохме сигнал в Министерство на вътрешните работи, защото и преди той беше отправял закани към президента Радев и към мен. Оттам нататък Министерство на вътрешните работи пое случая. Човекът е имал препирня с защитата на „ Позитано “, само че не е съумял да влезе при Нинова “ изясни, партийният водач.

Служители от отдел „ Убийства “ ходили на „ Позитано “ и разпитвали защитата, секретарката, на която се е обадил по телефона и административния шеф, който е слязъл долу. Нинова, обаче нямала контакти с него, а е била в кабинета си, работейки.

Нинова разясни, че е схванала за пръв път кой е този човек, когато е отправил заканите с СМС-и.

Въпреки това, обаче Нинова посочи, че че няма да изиска защита от НСО, тъй като, съгласно нея, парите на хората не би трябвало да отиват за защита на политиците. Тя е на мнение,че този случай няма връзка с пътните произшествия, които претърпя неотдавна.

От друга страна тя уточни, че от Българска социалистическа партия са отправили поканите за лидерската среща, само че още нямат отговор от парламентарните групи.

„ За конституционните промени, свързани с прехода, поканих ръководителите на другите парламентарни партии с готовност да намерим общо политическо решение да създадем проверка на прехода, само че с предложение от наша страна тази проверка да не обгръща единствено приватизацията, а да обгръща процеси, публични поръчки и всеобщата приватизация с бонови книжки и така нататък, т.е. да разтеглим обсега. Желанието ми е да го създадем съществено и държавническо, а не да се употребява за пиар и някаква пушилка “, сподели още водачът на Българска социалистическа партия./БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР