Човекът, който заплашваше мен и президента Радев с SMS-и, опита

...
Човекът, който заплашваше мен и президента Радев с SMS-и, опита
Коментари Харесай

Мъж, заплашвал Корнелия Нинова с SMS-и, опита да нахлуе в централата на БСП

Човекът, който заплашваше мен и президента Радев с SMS-и, опита да влезе в централата на партията, само че отхвърлям защита от НСО. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред публицисти по отношение на случай в Централата на Българска социалистическа партия на „ Позитано “ № 20, вследствие на което Кемил Рамадан е викан на разпит в ДАНС, съобщи „ Фокус “.
Тя разясни, че на 27 ноември този човек се е опитал да влезе в централата на партията . „ Охраната го е отстранила. Подадохме сигнал в Министерство на вътрешните работи, защото и преди той беше отправял закани към президента Радев и към мен. Оттам нататък Министерство на вътрешните работи пое случая “, съобщи Нинова. Тя разясни, че индивидът е имал препирня с защитата на „ Позитано “, само че не е съумял да влезе при нея. Служители от отдел „ Убийства “ са ходили на в централата и са разпитвали защитата, секретарката, на която се е обадил по телефона, и административния шеф, който е слязъл долу.
„ Не съм имала контакти с него, бях си в кабинета и работех. Не съм разпитвана “, съобщи водачът на Българска социалистическа партия. На въпрос по какъв начин си изяснява тези закани, Корнелия Нинова отговори, че е схванала за пръв път кой е този човек, когато е отправил заканите с SMS-ите. Според Корнелия Нинова този случай няма връзка с пътните произшествия, които претърпя неотдавна.
Припомняме, че на 2 юни 2017 година чиновници на ДАНС задържаха лице от Пазарджишко за отправени закани против президента Румен Радев и водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. По-късно стана ясно, че мъжът е подписал сигнален протокол и е бил освободен. Тогава водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова отхвърли коментар и не изиска защита от НСО.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР