Човекът, който твърди за себе си, че е бил близък

...
Човекът, който твърди за себе си, че е бил близък
Коментари Харесай

Ванга имала пророчество за пандемията и датата 22.12.2020

Човекът, който твърди за себе си, че е бил непосредствен другар на Баба Ванга - Сергей Косторной - още през декември предходната година разказал в телевизионното предаване " На самом деле " ( " В реалност " ) по съветския Канал Първи, че пророчицата е предрекла пандемията преди години. В кадрите  от отминалия епизод се вижда, по какъв начин изказванието за допустима международна пандемия е отхвърлено от професор в студиото, който изяснява, че в света сега няма толкоз мощен вирус, който да може да провокира сходни катаклизми. Месец по-късно светът научава за страшния ковид, а през март 2020-а СЗО афишира пандемия. 
По думите на Косторной, бедите не свършват дотук. Според него би трябвало да се тормозим от датата  22.12.2020. Денят с петте двойки. Той има явен спомен от диалога си с Ванга, в който тя приказва за деня с петте двойки - щяло да се случи нещо световно в този ден. Друг е въпросът, че това може и да е друга дата, към този момент отминала - 22.02.2020.
" Ако не се случи знамение и човечеството не се вразуми, продължи да нагнетява зло, да преследва парите, да прави войни - то могат да се случат такива неща като всеобща зараза от тежка болест " - цитира Ванга Косторной. 
Според него в деня на петте двойки, човечеството ще понесе колосални загуби. Той не изключва опцията думите на пророчицата да значат и начало на нова война. Според приятеля на Ванга на 21 и 22 декември се чакат съществени слънчеви изригвания и това би могло да усложни идните събития. 
Но също по този начин отбелязва, че съгласно диалога с Ванга, който са водили, човечеството щяло да се оправи с пандемията до 20 март идната година. В деня на пролетното слънцестоене и влизането на Земята в " петото измерение " стартират всички промени към по-добро. 
Явно, че съветската публика обича да търси пророчествата на Ванга, с цел да си изясни с тях протичащото се, тъй като същият въпрос - предсказала ли е тя пандемията и излекуването от нея, се разисква и от Андрей Малахов в предаването " Прямой эфир " (Пряк ефир) по телевизия " Россия 1 " още през март тази година. Отново посетител е журналистът Сергей Косторной. Тук към този момент обстоятелствата са малко повече и Малахов излъчва фрагменти от остаряло изявление на пророчицата за бъдещето на Русия, в което тя споделя: " Ще пристигна неволя от жълтите хора. Хората ще умират, само че Русия ще се оправи ". Думите на пророчицата са със симултантен превод, тъй че тъкмо какво споделя на български се чува неприятно. 
Косторной е уверен, че в това видео, снимано през април 1995 година, става дума за ковид, въпреки че пророчицата не изрича самата дума, а единствено споделя за явлението. Според думите му Ванга е говорила за болест, която идва от изток и ще засегне 100 милиона души. Ванга споделила, че епидемията щяла да затихне към средата на пролетта, а след това може да се възобнови.
Косторной напомни, че Ванга в никакъв случай не е предсказвала нито точни цифри, нито точни дати за каквото и да било. Тя е отъждествявала събитията с някакви предмети или естествени феномени, с цел да има повече изясненост, в думите й в никакъв случай не е имало конкретика.
Източници тук, тук и тук 
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР