Човекът, който твърди, че е екстрасенс и нарича себе си

...
Човекът, който твърди, че е екстрасенс и нарича себе си
Коментари Харесай

„Живият Нострадамус“, който предрече COVID-19, с предупреждение за 2024 г

Човекът, който твърди, че е екстрасенс и назовава себе си „ Живият Нострадамус  “, направи своите прогнози за 2024 година – и наподобява, че ще бъде изпълнена със събития година.

Родом от Бразилия, Атос Саломе предизвести, че идната година ще бъде „ нова глава в човешката история “ с извънземни, протест на роботи, световна злополука – само че също и вяра . Преди това той твърди, че е предсказал пандемията от ковид, финала на Световната купа, нахлуването на Путин в Украйна и даже гибелта на кралицата.

'Living Nostradamus' who 'predicted Covid and Ukraine war' shares 2024 warning
— LADbible (@ladbible)
По отношение на 2024 година Саломе споделя, че ще бъде „ извънредно трансформираща “ година, когато хората най-сетне ще открият контакт с извънземни. Вместо да е ужасяващо настъпление, той предвижда, че хората и извънземните ще споделят посредством „ криптирани сигнали, прихванати от мрежа от телескопи “ .

37-годишният мъж също по този начин твърди, че „ метеорит, изобилен от богати материали “ се втурва към земята и ще кацне безвредно през идната година, предизвиквайки новата галактическа конкуренция, до момента в който страните се борят да го сложат в ръцете си. Освен това Саломе твърди, че ИИ ще се „ разсъни “ и ще се самоосъзнае – водещо пътя към протест, управителен от машини.

Когато става дума за световни спорове, Саломе твърди, че това е „ неотложна действителност, защото Третата международна война е ненадейно предизвикана или от събитие в Южнокитайско море, или от голяма хакерска атака, като борбата сред Китай и Русия се трансформира в тотална война. "

A ‘living Nostradamus’ who predicted Covid issues terrifying 2024 warning
— The Mirror (@DailyMirror)
Саломе предизвести и за идна световна злополука, докато природните бедствия помитат земното кълбо, и твърди, че знае къде ще се случат тези нещастия. Екстрасенсът предвижда три огромни огнища на болежка в Близкия изток и Африка – Южен Судан, Сомалия и Йемен.

Междувременно Съединени американски щати ще се съсредоточат върху битката с огъня и водата, споделя Саломе. Той предвижда, че урагани и тропически стихии ще донесат смъртоносни наводнения покрай Мексиканския залив, до момента в който Калифорния, Орегон и Вашингтон могат да пострадат от нови горски пожари.

A Brazilian psychic dubbed “The Living Nostradamus ” who predicted Covid says 2024 will mark a chilling new chapter in human history.
— news.com.au (@newscomauHQ)
Гледачът обаче държи да подчертае, че не желае да всява суматоха поради предсказанията си, а да призове към деяние и „ разлюляване на мисленето “. 

Той посочи, че нито една от неговите прогнози не е вградена в камък и постоянно има опция позитивните решения да ги трансформират.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР