Човекът, който се нахвърли с бой върху американския сенатор Ранд

...
Човекът, който се нахвърли с бой върху американския сенатор Ранд
Коментари Харесай

Сенатор стана жертва на съседска политическа омраза


Човекът, който се нахвърли с пердах върху американския сенатор Ранд Пол се оказа съседът му Рене Баучър, доктор анестезиолог и демократ по убеждения, заяви в събота телевизия "Фокс нюз" (Fox News).

Инцидентът е станал още в петък, само че за него стана известно едвам в този момент. Всичко се случило в дома на сенатора в град Боулинг Грин в щата Кентъки. Както се отбелязва, Баучър е задържан и пуснат под гаранция 5 хиляди $. Повдигнато му е обвиняване за нанасяне на лека телесна щета, за което можуе да получи до 1 година затвор.

Един от съседите споделя, че разногласието е за обща територия сред къщите им.

Мъжът споделя на телевизионния канал, че пол и Баучър живеят в съсобственост върху жилищния имот.

В петък по обяд Ранд Пол е косил тревата на поляната пред къщата си, когато Баучър го нападнал. "Фокс нюз" обръща внимание, че на страницата на Баучър във "Фейсбук" са оповестени доста материали против президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп. Баучър е последовател на Демократическата партия на Съединени американски щати, до момента в който Пол е с съпартиец и съдружник на президента от републиканската партия.

Местният вестник "Дейли нюз" (Daily News) напомня, че през 2003 година Баучър е награден за изобретяването на жилетка против болката в кръста.

Сенаторът е с незначителни пострадвания, само че се усеща прелестно. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР