Мъжът зад борда от „Чудото на моретата“ е бил приятел от тийнейджър на почивка, казва сестра му. Тя се притеснява, че властите ще спрат да го издирват.

...
Човекът, който прекали борда на най-големия круизен кораб в света,
Коментари Харесай

Човекът, който прекали борда на най-големия круизен кораб в света, е тийнейджър, който пътува с приятелите си.

Зигмунд Ропич, 19 г. е прекалил с кораба Wonder of the Seas на Royal Caribbean тази седмица, каза сестра му.

Тя каза, че семейството й се притеснява, че властите скоро ще спрат да го издирват.

Пътникът, който тази седмица излезе извън борда от най-големия круизен кораб в света - Wonder of the Seas на Royal Caribbean - е 19-годишен студент, който беше на почивка с приятелите си, каза сестра му пред Insider.

Савана Ропич я описа брат и сестра, Зигмунд Ропич, като трудолюбиво „наистина страхотно дете“ в имейл до Insider в петък и каза, че семейството й се притеснява, че властите скоро ще спрат изцяло да издирват тийнейджъра.

Зигмунд прекали от 230 000-тонния круизен кораб във вторник вечерта, когато плавателният съд, тръгнал от Порт Канаверал, Флорида, беше край бреговете на Куба.

 

„Екипажът на кораба веднага стартира операция по издирване и спасяване и работи в тясно сътрудничество с местните власти“, каза говорител на Royal Caribbean преди Insider в изявление.

Представителят каза, че круизната линия е работила с бреговата охрана на САЩ, но агенцията каза на Insider, че не е замесена в случая и каза, че кубинската гранична охрана е отговорна за координирането на операцията, тъй като инцидентът е станал в кубинските териториални морета.

Към момента няма следа от Зигмунд, според на семейството му.

„Кубинските служители ни казаха, че са приключили с търсенето в океана. Продължават само по брега и сушата. Имам силното чувство, че ще прекратят това издирване“, каза Савана пред Insider.

Савана каза, че семейството й се „моли ежечасно ден и нощ“ Зигмунд да бъде намерен.

< p>„Много се надяваме, ако започнат [търсенето] обратно в океана", каза Савана. „Имаме нужда да го започнат отново."

Савана каза, че Royal Caribbean не са казали на семейство колко дълго екипажът на кораба е търсил брат й.

„Моля те да приемат подобни неща сериозно“, каза Савана в имейл. „Инсталирайте системи за човек зад борда, реагирайте възможно най-скоро, когато някой крещи „Оскар“ , Оскар, Оскар' Бъдете ЯСНИ, когато съобщавате КОЙ търси нашето момче."

Royal Caribbean не отговори веднага на искането на Insider за коментар в петък.

Савана каза, че Зигмунд е бил в колежа, имал „добри оценки“, никога не е изпадал в „неприятности“ и обичал да излиза с приятелите си.

Приятелите му на борда на Чудото на моретата „скърбят“, каза тя.

Корабът беше два дни след седемдневното си плаване, когато се случи трагичният инцидент.

„Той беше на кораба за почивка“, каза Савана за Зигмунд, обяснявайки, че той е „известен с като мило, сдържано, смирено дете. Винаги хладнокръвен, спокоен и събран."

Прочетете оригиналната статия в Insider

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР