Човекът, който ме преби, първо ме удари в стената на

...
Човекът, който ме преби, първо ме удари в стената на
Коментари Харесай

Диана Димитрова: Моят насилник ме псуваше на майка и ме риташе в лицето

Човекът, който ме преби, първо ме удари в стената на гардеробната, след което аз се свлякох на пода, той ме подвигна и след което ми би шута в лицето с цялата мъжка мощ, която притежаваше. Това описа актрисата Диана Димитрова в предаването " 120 минути " по Би Ти Ви. В прочувствен пост във Facebook тази седмица, тя разкри, че е станала жертва на физическо принуждение преди 5 години. Диана признава, че е предпочела да мълчи, с цел да резервира кариерата си.

В неделя вечерта актрисата описа детайлности за шокиращата преживелица, разиграла се на снимачната площадка на " Откраднат живот ".

Дълги години се упреквах, че когато съм желала да схвана отговора на въпроса за какво ме заплаши вечерта преди да ме пребие, описа актрисата.

Вечерта преди да се случи ми се обади крещейки в нервност че ще ме пребие. Той ме ругаеше с обидни думи, свързани с произхода ми от село, заплашвайки ме, че ще ме пребие и ще ми съсипе кариерта, посочи Диана.

" Не сме имали напрежение в връзките. Ние бяхме в близки връзки. Мислех че познавам този човек, само че очевидно не е било по този начин ", разкри актрисата, давайки да се разбере, че е била интимна с сътрудника си.

Очаквайте детайлности!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР