Човекът, който изобрети 20 век, така биографите характеризират легендарния Никола

...
Човекът, който изобрети 20 век, така биографите характеризират легендарния Никола
Коментари Харесай

Повелителят на мълниите Никола Тесла: Ние никога не умираме! (Шокиращи твърдения на учения)

Човекът, който изобрети 20 век, по този начин биографите характеризират именития Никола Тесла. И може би това заглавие е безусловно справедливо: в чест на учения е наречена единица за премерване на плътността на магнитния ток, както и една от най-богатите компании в света.

Въпреки гениалността му в региона на точните науки, простите човешки размишления и философия никога не са били непознати на учения. Той се интересуваше от духовни въпроси, Бог, величие, както и технологии и нововъведения, които биха могли да преобразят света. Наскоро изявление с физика, оповестено в малко известно американско издание през 1930 година, беше оповестено във конгрес на почитатели на Тесла.

Никола смяташе за собствен дълг да съобщи опита си на млади експерти и постоянно гледаше в бъдещето. Този път той реши да го направи благодарение на публицистиката. Но диалогът в началото закупи необикновен уклон.

Оказва се, че великата задача на учения е била да сътвори второ слънце! И то не трябваше да се зарежда от електричество, а... от позитивна психологична сила: наслада, естетика и обич. Не е ли прекомерно сантиментално за един талант?

И макар че физикът към момента може да бъде съден, че е прекомерно преносен, всъщност той беше прав - неоткрити енергийни влакна пронизват цялата планета Земя.

Оказва се, че тази теорията  почти изцяло опровергава зависимостта на Вселената от Бог. Да, Тесла непосредствено споделя, че религията е създание на човешки ръце, а не нещо, което се е появило на планетата преди нас.

А кулминационната точка на изявлението е разговор по нещата. Той е този, който ни отваря очите за „ живота след гибелта “. Първо на Земята се появи силата, последвана от материята и по-точно – светлината. Именно от нея са се родили звездите, планетите, хората и всичко останало във Вселената. Всеки жив организъм е основан от същата тази светлина, заради което гибелта като такава просто не съществува. Енергията е неизчерпаема - това е неизменимата истина, която " настойникът " на актуалното електричество завеща на своите потомци.

Източник: Wday.ru

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР