Човек загина след удар между кола и каруца. Инцидентът е

...
Човек загина след удар между кола и каруца. Инцидентът е
Коментари Харесай

Човек загина след удар между кола и каруца

Човек почина след удар сред кола и каруца. Инцидентът е станал преди два дни към 16:30 часа на пътя Сливен – Петолъчката, в региона на разклона за село Блатец.

Лек автомобил, ръководен от жена на 60 години от град Сливен, се е блъснал в каруца, която ненадейно е излязла от непряк черен път на основното шосе.

При произшествието са потърпевши трима мъже на 47 и 38 години от град Стралджа и 58 години от село Блатец, които са пътували в каруцата. Откарани са в болничното заведение в Сливен за оказване на здравна помощ, където по-късно 47-годишният мъж е умрял. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

етирима ранени при катастрофа между три коли. Сред потърпевшите има и дете. Инцидентът е станал сред селата Самоводене и Първомайци към 17 ч. в неделя.

Според първичната информация кола, карана от 32-годишна жена от Горна Оряховица, е навлязла в насрещното и поредно е блъснала две коли. Другите водачи са жена на 23 години и момче на 19 години.

Детето се е намирало в колата на навлязлата в насрещното кола. Всички водачи са тествани за приложимост на алкохол, пробите са негативни. По случая е стартирано досъдебно произвеждане. Четирима ранени при злополука сред три коли

Катастрофи

Преди дни тежка злополука със починали стана край Нови Пазар. Двама водачи починаха при случая сред село Стоян Михайловски и Нови пазар.

Водач на автомобил “Ауди ”, на 48 години от село Стоян Михайловски, който пътувал самичък, е умрял. Шофьорът на другата кола – “Тойота ”, на 42 години от същото село, също е умрял.

В колата е пътувал и синът му, на 17 години, който е откаран в шуменската болница с фрактура на таза, голям брой охлузвания по тялото и фрактура на лява тазобедрена става. В момента медиците го оперират, има заплаха за живота му, споделят от МВР.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР