Човек, за да го изберат от парламента, трябва да бъде

...
Човек, за да го изберат от парламента, трябва да бъде
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Нагли хора им трябват за Бюрото за контрол на СРС

Човек, с цел да го изберат от Народното събрание, би трябвало да бъде роболепен, зависещ. И когато вижда неблагополучие в една активност, би трябвало да замълчи. Така ли да вършим? Това попита риторично някогашният към този момент началник на Бюрото за надзор на СРС Бойко Рашков в ”ЕвроДикоф ”.
Изборът на избрани лица зависеше от ГЕРБ. Нали Народното събрание би трябвало да избере най-хубавите. Това ли са най-хубавите? Тези хора, които бяха определени през днешния ден, разбиране нямат, че европейският съд по правата на индивида е заложил стандарти какви да бъдат тези хора. Това би трябвало да са адвокати с сан на съдии във Върховен съд. А Народното събрание какво си избра-лесничей, експерт по битка, психолог и експерт по енергетика. Те по този начин вземат решение проблемите в нашата страна.

Физкултурникът и лесничеят подписаха, че едно лице не е слушано нелегално, а то е подслушвано. Това е неоспорим факт. Това е известно на всички специалисти в Бюрото. Те взеха решение, което явно опонира на закона. Не им прави чест. Тази безочливост не мога да си я обясня. Бях единствен член на Бюрото, който сподели, че има две нарушавания. Може би такива нагли хора им трябват за това Бюро. 30% от настояванията за подслушвания са брак. Искахме да осведомяваме институциите за това. Лесничеят се изрече: Недейте по този начин с канчето по главата. Разбирате ли за 5500 лв. какъв нрав има този човек и какъв изказ. Ето подобен са си дали своят вот през днешния ден националните избраници. Аз зная материята. Но те няма да я научат и през този мандат.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР