Човек си мисли, че е видял всичко във футбола, но

...
Човек си мисли, че е видял всичко във футбола, но
Коментари Харесай

Съдия удари с лакът играч на Ливърпул, разследват го

Човек си мисли, че е видял всичко във футбола, само че очевидно не е по този начин. Съдия удари с лакът футболист на полувремето на мач, освен това на най-високото равнище - Висшата лига на Англия. Още повече - в един от най-големите ѝ мачове - " Ливърпул " против " Арсенал " (2:2).

Гостите поведоха с 2:0, а " алените " изтърваха цялостен поврат, като точката е доста значима за " артилеристите " в борбата за купата. 

Фокусът от огромния мач и забавния процес още от нощес обаче бе преместен към случай, случил се на полувремето. Появиха се видеозаписи и фотоси, на които се вижда по какъв начин един от страничните съдии - Константин Хацидакис, удря с лакът Андрю Робертсън от " Ливърпул ", до момента в който бранителят спори с него, а двамата се прибират към съблекалнята.

" Съдийската комисия е наясно с случая, включващ помощник-рефера Константин Хацидакис и бранителя на " Ливърпул " Андрю Робертсън на почивката по време на мача " Ливърпул " против " Арсенал " на " Анфийлд ". Ще разгледаме проблема ", обявиха от Съдийската комисия към Футболната асоциация на Англия.

Самият Робертсън извика към съотборниците си наоколо за станалото, сочейки устата си. Константин Хацидакис не е коментирал, защото на съдиите поначало е неразрешено да приказват след мачове. Той е интернационален съдия и най-малкото, което може да понесе, е да бъде изваден от нарядите до края на сезона, в случай че бъде приет за отговорен.

Мениджърът на " Ливърпул " Юрген Клоп съобщи на конференцията, че не е видял нищо, заради тази причина отхвърли да разяснява каквото и да било.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР