Човек се оформя характера си още от ранна детска възраст.

...
Човек се оформя характера си още от ранна детска възраст.
Коментари Харесай

Кои са най-големите ви комплекси спрямо зодиакалния знак

Човек се оформя характера си още от ранна детска възраст. Постепенно всеки придобива някои обноски поради полученото образование от родителите, средата, в която живее и метода му на живот. През годините обаче той може да развие някои комплекси, които могат да бъдат породени от най-различни неща като проблеми, срещи с несъответствуващи хора или уроци, които е придобил през годините. Някои от тези комплекси може да се коренят и в самата зодия, а ето кои са най-типичните за всеки знак от зодиака:

Овен. Овенът няма комплекси. Неудобство в личната си кожа? Абсолютно не! Родените под знака на Овен имат високо самочувствие. Поставете Овен в компанията на някого, който считат за по-добре изглеждащ, по-интересен или по-смешен, и подозрението в себе си ще стартира да потъва. Нещо повече, с цел да се преборят с това безпокойствие, те ще се изкарат по -добри, в сравнение с са в реалност. Това обаче също крие своите опасности. Хубаво е избягвате да действате по този метод или рискувате да развиете комплекс за предимство.

Телец. Телецът се тормози, че не е задоволително добър. Хората от тази зодия не са известни с това, че са тревожни, само че постоянно могат да слагат парите, храната или триумфа над личното си богатство. В взаимозависимост дали са постигнали задачите си, родените с тази зодия ще се провиснал вследствие на това. Липсата на пари и самопризнание в последна сметка ги оставя с възприятие за непълноценност.

Близнаци. Близнаците имат доста малко страхове. Те нямат някакъв сериозен комплекс, само че фактът, че не са приключили образованието си, даден план или не са основали дълготрайна връзка, е нещо, което тормози мозъка им. В тези случаи те се пробват да прикрият безпокойството си, като настояват, че обичат да живеете живота по този метод. Това постоянно се назовава „ комплекс на Питър Пан “, защото се отнася за човек, който бяга от отговорности в страха да порасне.

Рак. Ракът се тормози да се занимава самичък с нещата. Цялата му убеденост изчезва, откакто някой му каже, че още се държи детски. Опитва се толкоз доста да се откъсне от родителите си, само че е мъчно, когато се нуждае от утвърждението на майка си за всичко, което прави. Този комплекс обаче не всеки път е неприятно нещо, защото в последна сметка ще ги подтикне да получат независимостта, от която от дълго време се нуждаят.

Лъв. Лъвът е този, който гледа отвисоко останалите хора. Ако едно нещо е несъмнено, това е, че родените под този знак са извънредно уверени персони (или най-малко доста положителни в криенето на несигурността си). Те имат впечатляващ гений да могат да основат усещане за нерушим, великолепен темперамент, само че би трябвало да бъдат деликатни, тъй като това престорено предимство единствено ще нервира другите.

Дева. Девата не може да действа без обич. Може да го скрие добре, само че тя е изцяло наясно с нейните неточности и прави всичко по силите си, с цел да се увери, че са скрити. Въпреки напъните си, тя имате податливост да се разпада, в случай че паниките й бъдат сложени под светлините на прожекторите. Не желае нищо повече в живота си, с изключение на да бъде обичани и да се усеща като че ли внася нещо в живота на другите.

Везни. Чувството, че не са разбрани от околните си, е в основата на техния комплекс. Тази липса на поддръжка и дисбаланс може в последна сметка да докара Везните до токсична връзка, тъй че те би трябвало да бъдат деликатни, с цел да избегнат влагането във връзка повече от колегата им. Често се случва те са се убеждават, че ще съумеят да трансформират колегата си, само че в последна сметка единствено усложняват нещата.

Скорпион. Той се усеща некадърен в любовта. Като Скорпион постоянно наподобява, че се хвърля с главата напред във взаимоотношенията, което постоянно води до сложни обстановки. Тези хора са извънредно буйни и от време на време можете да прекаляват със страха да изгубят индивида, който обичат. Техният натоварен метод е нещо, на което доста малко могат да отвърнат и това ще ги накара да се почувстват подценени.

Стрелец. Стрелецът е уязвим. Родените под този знак са необикновено надарени, когато би трябвало да скрият личните си паники. Като хора, които са изключително горди, те компенсират тези скрити неточности, като нарисуват подправена картина на себе си. Това измислено предимство акцентира още повече терзанията им, тъй че е хубаво да заобикалят да се държат като нещо, което не са.

Козирог. Неуспехът плаши Козирога. Израстването в нестабилна среда наложително ще остави представителите на тази зодия несигурни в това кои сте. Козирогът има огромен боязън от това да наподобява некадърен в очите на останалите и непрекъснато се пробва да се старае, с цел да се докажете. Дълбоко в себе си най-вероятно тези хора просто се опасяват да не бъдат изоставени и се стремят непрестанно да завоюват утвърждението на другите.

Водолей. Водолеите в никакъв случай не се усещат признати такива, каквито са в реалност. Те оставят усещането, че са непроменяемо удовлетворени и не се опасяват от нищо. Обичате да мислят, че хората ги ценят поради тяхната харизма и комизъм и в следствие се тормозят, когато не съумеят да оправдаят упованията. Поради тази причина те стават по-слаби с вярата да бъдете обичани и признати от всички.

Риби. Рибите имат грозния пачи комплекс. Те имат податливост да се усещат като че ли не са съумели, колкото и да се стараят.  Те постоянно ще костват по-малко от връстниците си. Този комплекс за непълноценност е сходен на този на грозното патенце и непрестанно ще ги кара да търсят утвърждението и признанието на другите. Всъщност обаче те би трябвало да не помнят какво вършат тези към тях и да се съсредоточат се върху своите гении и инициативи, с цел да се зарадват същински, когато постигнете задачите си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР