Човек сам по себе си е инфлуенсър, когато прави нещо

...
Човек сам по себе си е инфлуенсър, когато прави нещо
Коментари Харесай

Грета Пенчева: Човек сам по себе си е инфлуенсър, когато прави нещо значимо

Човек самичък по себе си е инфлуенсър, когато прави нещо значимо, градивно и хората го следват не просто тъй като е инфлуенсър, а тъй като просто въздейства по по-добър метод върху живота към него и на хората. Това сподели Грета Пенчева в предаването на Радио " Фокус " " Човекът на Фокус " за изгодата и вредите от обществените мрежи.

Тя изясни, че човек би трябвало да е съзнателен, когато употребява обществените мрежи, тъй като има заплаха да се трансформира в артикул.

" Влиянието на обществените мрежи е голямо и в случай че човек не е съзнателен и влиза в тази матрица на обществени медии, той е просто артикул, който е употребен. Инфлуенсърството не може да бъде достоверно, в случай че човек желае да бъде инфлуенсър ", сподели тя. 

Пенчева описа и за фестивала " Танци под небето ", който ще сътвори връзката сред природата, индивида, сърцето и душата. На фестивала хората ще могат да се допрян до магията на танца - съвременни танци, хип-хоп, национални танци. Ще има образования за дребни и огромни.

" За мен магията е реализирането в действително време на връзката сред природата, индивида, сърцето и душата. Фестивал " Танци под небето “ дава пространство на дечица и на възрастни да се допрян до модерния танц, до хип-хоп, до националните претекстове и да се срещнат освен с танца като танц, само че и като чувство, което минава през тялото и сърцето.  

Ние ще им преподаваме, ще им демонстрираме танците, стъпките, освен хореография, само че по какъв начин да усетят музиката, тялото, природата. Ще има танцово-визуален театър " Благодаря, България “, в който хората ще могат да се включат в спектакъла и да преживеят това да са на сцена, макар че не са експерти ", сподели тя. 

Фестивал " Танци под небето “ ще се организира от 26 до 28 май в село Дорково, Велинградско, в подножието на Родопите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР