Човек от близкото обкръжение на лидера в оставка на БСП

...
Човек от близкото обкръжение на лидера в оставка на БСП
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Хора от обкръжението на Нинова печелят милиони от обществени поръчки

Човек от близкото обграждане на водача в оставка на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е спечелил 150 млн. лева от публични поръчки, а двама индивида от най-близките й имат повече фотоси с Бойко Борисов, в сравнение с с нея. Това съобщи членът на управлението на левицата в предаването „ Говори в този момент “ на Българска национална телевизия. Той отхвърли да посочва имена, казвайки, че скоро ще се разбере кого има поради.

Участието на хора от Българска социалистическа партия в идното съдружно държавно управление ще е пагубно за партията, тъй като аз не мога да си показва каква ще е тая политика, която с десни ограничения ще реализира леви резултати. Аз виждам двама индивида от държавното управление на Жан Виденов, които вземат участие в договарянията, те са посочени персонално от Корнелия Нинова. Ако тези хора ще вземат участие в договарянията и в случай че още четири години Българска социалистическа партия продължава в този дух, ще се радва в случай че въобще премине 4-процентната преграда, сподели Добрев. „ Всяка партия, влизайки във властта, смъква рейтинга си. Не желая да си показва какво ще стане с Българска социалистическа партия при настоящия й невисок рейтинг. Тя ще попадне в едно менгеме сред десни и една популистка партия “, сподели още Кирил Добрев.
Кирил Добрев: Нинова е като африкански президент
„ Румен Радев е на гребена на вълната. Българска социалистическа партия ще поддържа президентската двойка Румен Радев и Илиана Йотова, решението е взето “...

Макар Кирил Добрев да не бе назван поименно, сутринта Корнелия Нинова сподели, че имало хора от управлението на Българска социалистическа партия, които работели намерено за „ Продължаваме промяната “ и се радвали обществено на спечелването на изборите от президента Румен Радев, което тя разтълкува като изменничество. Добрев призна довечера, че още през октомври се е заел с организационно подкрепяне на акцията на Румен Радев и било естествено да отиде да го поздрави вечерта на балотажа. Той пък от своя страна обърна внимание, че сегашният водач в оставка няма право да дефинира червени линии при договарянията за съдружно съглашение. „ Виждате ли кое съгласно нея е алена линия – Истанбулската спогодба. Ами в случай че на следващия ден новият водач каже, че алената разграничителна линия е примерно бедността? “, сподели Добрев.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР