Човек никога не е напълно готов да има бебе, колкото

...
Човек никога не е напълно готов да има бебе, колкото
Коментари Харесай

4 признака, че ви е време за бебе

Човек в никакъв случай не е изцяло подготвен да има бебе, колкото и да си мисли, че това е по този начин. Хубавите неща в живота от време на време наподобяват комплицирани, единствено тъй като са непознати, само че е добре да подхваща тази крачка, когато...
1. Работата не ви носи същото задоволство – преди години сте имали пламъче в очите, когато сте говорили за работата си, само че това към този момент не е по този начин. Ходили сте с въодушевление, имали сте хъс за триумфи, само че в последно време не си представяте да вършите това, с което се занимавате цялостен живот, тъй като усещате, че като че ли ви липсва нещо.
2. Благородно завиждате на приятелите си с деца – даже неумишлено си се представяте на тяхно място и към този момент доста ви се желае да държите вашето бебе в ръцете си. Това е един от знаците, че освен другите деца са ви сладки и доста им се радвате, а просто към този момент вътрешно ви се желае вие да сте на мястото на родителите им!
3. Отношенията с колегата ви се трансформират – и двамата към този момент стартирате да усещате липса, което малко изнервя връзката ви. Не пътувате толкоз, не излизате дружно, а като че ли нещо стартира да куца. Може би е време да поговорите с колегата си дали не е на същата вълна като вас. Това може да ви накара да полетите от благополучие.
4. Притеснявате се, че годините си минават – биологичният часовник в никакъв случай не бърка. Понякога се усещате, че вечер не можете да заспите, тъй като мислите ви непрестанно отиват в тревожна посока – дали не изпускате момента, дали не чакате прекомерно доста и всичко това стартира да се трансформира в тревога. Доверете се на инстинкта си, има за какво!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР