Човек може да си представи, че да бъде описана като

...
Човек може да си представи, че да бъде описана като
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО Защо никога не трябва да си поставяте за цел да се ожените за богат: Наричаха ме „съпруга-трофей“... но привилегиите могат да донесат и много унижения. И познавам много съпруги, на които им се иска да не са!

Човек може да си показа, че да бъде разказана като „ трофейна брачна половинка “ би било ласкателно, с всичките си конотации на декадентски искра, написа Шрути Адвани (на снимката). Вместо това, първия път, когато ме смятаха за подобен, бях жилнат от това какъв брой неправилен ме смятаха хората, до момента в който не ме попитаха какво върша.

Аз израснал с това, което в този момент е съвременно наричано „ привилегия “. И да, без значение от инцидентните неприятности, годините бяха положителни.

Съпругът ми знае, че постоянно съм ценяла финансовата самостоятелност и съм я жертвала за цялостен живот свободното време в никакъв случай не ме е изкушавало. Разбира се, любувах се на ваканциите на Малдивите посредством първокласния салон, бутиците в Найтсбридж и обядите със звезди Мишлен, само че в никакъв случай не съм следвал този метод на живот поради самия него. И в никакъв случай не съм разчитала на мъж за това.

Ако в миналото бях изкушена да се откажа от личната си способн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР