Човек може да избира своя партньор в живота, но не

...
Човек може да избира своя партньор в живота, но не
Коментари Харесай

Звездите, които никога не се разбраха с роднините на половинките си

Човек може да избира своя сътрудник в живота, само че не и семейството си. А когато влизаме по отношение на някого, неизбежно се обвързваме и с най-близките му хора. И даже те да не ни харесват изключително, както нерядко се случва, би трябвало да се научим да бъдем толерантни към тях. В името на това да запазим брака си.
 Виктория Бекъм, Никола Пелц и по какъв начин свекървата поздрави снаха си за рождения ѝ ден
Заровиха ли томахавката Витктория Бекъм и Никола Пелц

Един благ жест от страна на Виктория Бекъм

Сложни са роднинските връзки и, става известно, че проблемите, свързани с тях не подминават никого. Големите звезди, сходно на елементарните хора, също постоянно са сложени в неуместни фамилни обстановки, които от време на време водят до крайни емоции и даже трагични раздели.

Меган Маркъл и английското кралско семейство

Всички сме осведомени с динамичните (а постоянно и токсични) връзки сред членовете на английската монархия. А напоследък целият свят е фокусирал вниманието си върху Меган Маркъл и принц Хари. Постоянни рецензии, липса на каквато и да е поддръжка и схващане - това са единствено част от нещата, в които Меган упреква околните на брачна половинка си.
 Снимка 608746

За сметка на това обаче, Хари е постоянно компактно до своята брачна половинка и даже я поддържа в решението да стартират нов живот в Съединени американски щати, Калифорния.

Камила Паркър и кралица Елизабет II

Макар и в последните години връзките сред двете кралски особи да се поизгладиха, в дълъг интервал от време Камила и Елизабет бяха в непрекъснати, въпреки и негласни, пререкания.
 Снимка 608747

Покойната кралица мъчно одобри връзката на Камила със сина ѝ, настоящия крал Чарлз, през цялото време. И двамата са женени за други хора, когато стартират връзките си - още повече, че ги показват обществено, без въобще да се крият.

Анджелина Джоли и родителите на Брад Пит

Когато Брад влиза във връзка с към този момент някогашната си брачна половинка Анджелина, доста от феновете му се запитват как тъкмо приема фамилията му новата половинка. Най-вече тъй като се знаеше какъв брой близка е Дженифър Анистън с Боб и Джейн Пит - родителите на артиста.
 Снимка 608742

И въпреки първоначално връзките сред Анджелина и свекърва ѝ Джейн да са обтегнати, нещата последователно се успокояват през годините.

Брад Пит и бащата на Анджелина Джоли

Самата актриса в никакъв случай не се е разбирала с татко си, артиста Джон Войт. Затова и когато се събира с Брад, тя персонално упорства да пазят дистанция от него.
 Снимка 608744

По-късно обаче става ясно, че е Пит и Войт са общували посредством чатове, в които бащата на Джоли постоянно е приказвал неприятно за щерка си. Може би това е още една от аргументите за края на брака на двете холивудски звезди.

Том Круз и фамилията на Кейти Холмс

Макар че Том е един от от най-популярните артисти, през цялото време фамилията на Кейти Холмс не е уверено, че той е верният мъж за щерка им. Най-вече поради 17-годишната разлика във възрастта им, само че и поради отдадеността на артиста към сциентологията.
 Снимка 608741

И когато след пет години брак Кейти взема решение да напусне Том, точно татко ѝ, който е юрист, ѝ оказва помощ.

Кание Уест и Крис Дженър

Колкото и известен да е като рап реализатор Кание, не по-малко прочут е и с спорния си темперамент, който води до обтегнати връзки и даже бракоразвод сред него и половинката му Ким Кардашиян.
 Снимка 608745

Но до момента в който са дружно, напрежението се настанява освен сред тях двамата, само че и сред Кание и тъщата му Крис Дженър. Преди появяването на изпълнителя, Крис е тази, която провежда всеки ход в кариерата на Ким. Но след сватбата Кание стартира да се меси и да поема контрола. Нещо, което по никакъв начин не се хареса на Дженър.

Гордън Рамзи и Крис Хътчисън

Известният готвач влиза във враждебни връзки със личния си тъст поради провалени бизнес покупко-продажби, свързани с недвижими парцели. Рамзи стартира да работи с Крис Хътчисън откакто се дами за щерка му Тана през 1996 година Малко по-късно обаче Рамзи разобличава Крис, разбирайки, с изключение на всичко, че води лицемерен живот и тайно има редом семейство с две деца.
 Снимка 608743

Бракът сред Гордън и брачната половинка му оцелява, само че не и положителните връзки с нейния татко, написа Stars Insider.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР