Човек, който спава законите, трябва да бъде недосегаем , нали

...
Човек, който спава законите, трябва да бъде недосегаем , нали
Коментари Харесай

Божков: Пеевски беше малко момченце, дебело. Решихме да му помогнем, а отгледахме чудовище

Човек, който спава законите, би трябвало да бъде недостижим, нали по този начин. Законът за хазарта не е писан под моя диктовка. Пеевски го познавам от 2000 година Тогава ми го прати царя с едно момче-син на Галя дичева. Идваха за ръчичка, с цел да ги науча по какъв начин се прави бизнес и да ги подкрепям. Бях до време, след това ги напъдих. Пеевски отиде при Илия Павлов и оттова се свърза с Доган. Той не е за подценяване. Пеевски се интересува от всички, които изкарват пари. През 2013 г или 2014 година стартира лотарията и ние искахме да използваме „ Лафка “ като пропагандатор.

Пеевки сподели, че си назначава основен прокурор и че си купува Нова тв. Мен не ме интересуваше осведомителната политики, а рекламата. Аз постоянно съм бил в положителни връзки с властта.

Борисов си правеше устата през мен за естествени неща-това на не споделят, това не де демонстрират, това да не пишат. Отказах му. Имаш хилади другари, които след това не ти подвигат телефона. Не го поисквам на никого.

Ако не ми бяха взели бизнеса, щях да виждам в профил аполитично и дефакто България нямаше да е същата. Казах неща, които се знаят, само че никой не смееше да ги каже. Борисов си беше мутра през 90-те години. Различното е, че в този момент го има Пеевски.

Аз не съм бил един от тях. Те не взеха нищо от мен, само че ми унищожиха бизнеса. Не съм определял разпоредбите. Те определяха разпоредбите и рекета. С Шиши ще се разправям персонално, тъй като страната няма да може. Той е главният провинен. Ще намеря всичко за него и ще го дава на службите. Продаде си парцела в България на подставени лица, изнесе милиарди, купи парцели в Мароко и във Виена. Трябва да се даде там, където би трябвало. Знам го къде е, само че не съм го виждал. Той е в Дубай. Зная къде живее, само че не вървя там. Може би се заобикаляме.

За съдружника си:

Георги Попов няма по какъв начин да е задържан. Снощи той беше с мен. Делото на Попов и моето дело вървят дружно. Ако той е екстрадиран трябваше да съм екстрадиран и аз. Аз съм почтен за тях /бел. ред. правосъдните органи в Дубай/. Те одобряват, че показаните доказателства, аз съм почтен по всички 19 точки.

Може би ще се върна по време на изборите или по-късно. Имам два паспорта. Играл съм карти на вързано. Борисов не ме е канил на карти. Не обичам да играя с хора, които не могат да губят. А Борисов не може да губи.

Ние знаем, че по телефона се управляваше страната. Борисов се обаждаше. Той взимаше 20 %, само че това не му стигна. Левски беше безспорен рекет.

Винаги съм подпомагал спорта. Когато ти кажат: „ взимаш Левски или приключваш, какво правиш “. Не се правех на балък. Преценявах, че по-добре да останат облаги, с цел да се запазят работните места. Не съм давал дарове на Борисов. Когато отида с един джоб пари и се върна с празни джобове, къде могат да останат тези пари?! Не си проличава, че носиш нещо. Има последователност на събитията. Чекмеджетата не са корупция, а рекет. Аз не съм отишъл да предлагам. Те ми казаха-или по този начин, или по този начин..

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР