Човек, който е пътувал непосредствено след майката и дъщерята, отнесени

...
Човек, който е пътувал непосредствено след майката и дъщерята, отнесени
Коментари Харесай

Свидетел, пътувал по фаталния мост в Царево: Асфалтът просто пропадна

Човек, който е пътувал директно след майката и дъщерята, отнесени от приливната вълна на моста в Царево, проговори за трагичните минути на случая. 

Шофьорът е пътувал след автомобила на жертвите по фаталния мост.

„ В момента, в който джипът стъпва с гумите на асфалта, асфалтът просто пропадна, колата падна вътре и изчезна. Стана като една голяма дупка, те пропаднаха в тази пропаст. Дори се упреквам, че не съм скочил да оказа помощ, жена ми сподели, че най-вероятно е щяло и аз да съм от починалите “, споделя мъжът пред БТВ.

Днес пред ветеринарната клиника в Царево хората поставяха цветя.

„ Винаги с усмивка посрещаше пациентите, грижеше се за животните – кученца, котенца “, споделя Николай Николов.

Десетки хора изказваха в обществени мрежи съболезнования и описваха последните си срещи с лекар Йорданова. Сред тях - писателят Димитър Кенаров и журналистът Ива Дойчинова.

„ Преди към месец се срещнах с доктор Йорданова в Царево, тъй като моето куче беше болно. Д-р Йорданова беше безусловно прелестен ветеринар “, споделя Димитър Кенаров.

„ Всъщност тя ни избави кученцето тогава. Беше потрес, когато я видях на фотографията и познах тези очи “, споделя Ива Дойчинова.

Колегите на арбитър Мария Москова също скърбят за нея.

„ Повече от 25 години се познаваме, беше ръководител на Районния съд в Малко Търново. Прекрасен експерт, ловък админ “, споделя ръководителят на Районния съд в Бургас Евгени Узунов.

При водното бедстие умира и Ангел Паров, който в последните 15 години живял и работил в Несебър дружно със своето семейство.

„ Много мирен човек - спокоен, непретенциозен, жена му и тя, цялото семейство. Отиде си един младеж. Поклон “, споделя Мария Личева.

Правителството разгласи 8 септември за Ден на народен траур в памет на жертвите от наводненията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР