Човек, колкото и добре да живее сам, е социално животно“

...
Човек, колкото и добре да живее сам, е социално животно“
Коментари Харесай

10-те места, забранени за първа среща

Човек, колкото и добре да живее самичък, е обществено „ животно “ и инстинктът му го кара да си търси сътрудник. Доста постоянно всички ние се лутаме сред другите си хрумвания кое място да изберем за първа среща и нормално по-късно осъзнаваме, че сме сбъркали в избора си. Изключваме разновидността, в който се оказва, че сме объркали индивида и се концентрираме върху най-неподходящите места, които можем да изберем за първа среща.

И да, откакто направихме листата, породи въпросът: е, то не останаха разновидности, само че това е единствено на пръв взор. Бъдете по-креативни и заложете на нещо, което не сте правили до момента. Или пък, колкото и клиширано да е, ресторантът си остава класика в жанра. Ето ги и 10-те места, неразрешени за първа среща.

1. У дома

Това е може би, най-неподходящия вид. На предложение да гледате филм, у дома на първа среща надали ще се огледа с положително око.

2. Футболен мач

Тук също доста ще сбъркате. Дори момичето да е споделило, че футболен почитател, тя надали си показва първата ви среща на стадиона.

3. Клуб

В клуб със мощна музика също не е удачно за сходна среща. Там надали ще може да размените повече от няколко думи.

4. Това са момчетата

Първа среща в наличието на цялата ви компания! Не си го и помисляйте. Момичетата избират да бъдат уединено с мъжете на първа среща.

5. А това са мама и тате, баба и вуйна

Избягвайте фамилните сбирки като вид за първа среща. А, бе, въобще по какъв начин ти хрумна да я запознаваш незабавно с лудото си семейство!

6. Любимите места с някогашната ви другарка

Бившата е в предишното. Не се връщайте към него, нито към нещата и местата, които са ви били обичани.

7. Кино

Киното може и да е класика за срещи, само че там не можете да говорите, тъй че задръжте концепцията за по-късен стадий.

8. Домашен ваучър

Купон в жилището на един другар или празненство у приятелката на един другар – не! Както казахме девойките избират да бъдат уединено с мъжете на първа среща.

9. Заведение за бързо хранене

Каква по тъпа концепция от това да хапнем дюнер или бургер на първа среща! Освен в случай че не желаете незабавно да покажете, че не държите доста на здравословното хранене.

10. В мола

Да, девойките обичат да вървят в мола, само че с други девойки и не на първа среща!

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР