Човек където и да ходи, рано или късно влиза в

...
Човек където и да ходи, рано или късно влиза в
Коментари Харесай

dm пусна мобилно приложение за пазаруване с редица предимства за клиентите

Човек където и да върви, рано или късно влиза в магазин dm – това не е някаква сентенция, а наблюдаване от действителния живот. А най-хубавото е, че в този магазин в действителност можеш да влезеш и рано, и късно, тъй като той е отворен постоянно, когато минем около него или най-малко по този начин наподобява.

Веригата за дрогерийни артикули е обичано на мнозина място за извършване на покупки на разнообразни артикули, които употребяваме ежедневно, а изразът „ Иди в dm, несъмнено там има “ е доста известен, когато някой се чуди от кое място да се снабди с био ориз в неделя следобяд да вземем за пример. Често се случва човек да излезе с един куп спомагателни неща, просто тъй като изобилието е толкоз огромно, че няма по какъв начин да не нарушиш авансово начертания проект. За такива случаи, пък и освен, dm излязоха неотдавна с отлично решение – алтернатива за извършване на покупки онлайн, през уеб страницата им, както и през мобилно приложение за извършване на покупки, което към този момент е налично на български.

Ако в телефона си имате десетки други приложения, само че не и приложението на dm, целесъобразно е незабавно да поправите този пропуск и да си го изтеглите. То е изцяло гратис и съдържа близо 8 500 продукта, които ще видите и във физическите магазини на веригата, само че с някои спомагателни преимущества.

Първо – не ви се постанова да излизате до най-близкия магазин, където да се въртите 20 минути и да желаете да си вземете половината неща по рафтовете – просто си стоите у дома на дивана и пазарувате единствено това, от което в действителност имате потребност, а тези, които не са ви нужни незабавно, само че са хванали окото ви, може да добавите в лист с обичани артикули и да се върнете към тях по-късно или пък да го ползвате като лист при посещаване в магазин на dm.

Второ – можете да се възползвате от услугата експресно приемане от най-близкия и комфортен за вас магазин. Това значи, че хем сте си у дома и си поръчвате, потънали в улеснение и комфорт, хем можете да си вземете поръчката оптимално бързо и този био ориз да се материализира в кухнята ви в границите на до 3 часа. При поръчка приложението ви споделя и дали определеният артикул е разполагаем в посочения от вас магазин. При поръчки над 100 лв. доставката е безвъзмездна.

Приложението включва всички категории артикули – от парфюми и грим, през храна, здраве, домакинство, домашни любимци и доста други. В профила си ще намерите и всички талони за отстъпки, които имате, като тях можете да покажете и на място във физически dm магазин, където чиновник ще ги сканира на касата. При регистрация и първа покупка през приложението пък ще получите и подарък – ваучър за 15% отстъпка.

И още – ще виждате персонализирани рекомендации за съответни артикули, а в случай че на пръв взор не намирате това, което ви интересува, търсачката е на ваше разположение, в това число и посредством сканиране. Ако пък към този момент сте си създали лист с обичани артикули в уеб страницата на dm или сте ги добавили в количката, ще ги видите в същия тип и в приложението – и противоположното.

Приложението на dm е налично за събаряне в Гугъл Playstore и App Store и заслужава почетно място в листата с най-ползваните приложения в телефона ви, само че в това и сами ще се убедите, тъй като човек каквото и да прави, рано или късно си смъква приложението на dm и стартира да пазари от него.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР