Човек и добре да живее, рано или късно си слага

...
Човек и добре да живее, рано или късно си слага
Коментари Харесай

Мандаринките станаха дини: Влогърката Стела показа новите импланти и разказа за трудностите

Човек и добре да живее, рано или късно си поставя силиконови импланти. Това си е нещо като предписание в родината ни. Така се случи и с влогърката Стела , която най-сетне сподели двете " девойки ", както назовава придобивките си:



 

Имплантите Стела е сложила в Истанбул, като става въпрос за кръгли импланти, а не за капкообразни, както желала в началото. Просто лекарите я убедили, че с кръглите ще има по-голям размер.

Всъщност Стела разгласява 28-минутно видео точно на Коледа, в което споделя за прекарванията си в Истанбул, както и за първите дни след интервенцията. Инфлуенсърката споделя, че първият ден след интервенцията бил извънредно тежък за нея - и физически, и прочувствено. Причината за това била, че Стела отишла здрава в Турция, а след интервенцията даже не могла да се обслужва сама. Затова предлага на всеки, който ще се подложи на сходна намеса, да отиде с непосредствен, който да му оказва помощ след интервенцията.



Иначе Стела отговори и на някои въпроси по отношение на интервенцията, имплантите и решението да си ги постави. Влогърката разяснява, че като цяло е харесвала гърдите си, само че просто са били дребни. " Преди имах мандаринки, в този момент имам дини ", радва се Стела.

В професионален проект Стела дава обещание напълно скоро изненада - музикален клип. Каква ще е песента, не е изрично ясно, само че прохождащата певица нееднократно е показвала, че е неприкрит почитател на поп-фолка. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР