Човек е устроен така, че постоянно мечтае за нещо И му

...
Човек е устроен така, че постоянно мечтае за нещо
И му
Коментари Харесай

Ето как да разберете дали ще се сбъдне желанието ви!

Човек е организиран по този начин, че непрекъснато мечтае за нещо

И му е забавно да знае дали ще се реализира това, което желае, или не си коства да хаби душевни сили, с цел да не се разочарова. Гаданията на предпочитание го. Можете да гадаете, като употребявате на практика всевъзможни предмети и живи същества, които ви заобикалят, като започнете от свещи, съдове, книги с пая чето, плетящо паяжината си някъде в тъмните ъгли. Предлагами ви най-проверените гадания.

ПАСИАНС НА ЖЕЛАНИЕ

Вземете тесте от 36 карти. Намислете си предпочитание. Старателно размесете картите и ги наредете в 4 реда по 8 карти с лицето надолу. В ръцете ви би трябвало да о4 карти. За да излезе пасиансът, би трябвало да отворите всички карти. Горният ред са нари, вторият купи, третият – спатии, четвъртият – пики. Картите би трябвало да се отворят от шестици до попове, от ляво надясно.

Вземате първата карта от тези, които са ви останали, откакто сте наредили четирите реда, и намерете мястото й в пасианса. А картата, която е лежала на това място, поставяте там, където тя би трябвало да бъде. Можете да го вършиме, до момента в който не се отвори асо от която и да е багра – него го изваждате встрани и вземате друга карта от четирите, останали след подреждането. И по този начин, до момента в който не излязат всички аса. Случва се измежду четирите карти да има туз, от време на време даже не един (веднага ги оставяте встрани и вземате идната карта), само че и в този случай пасиансът може да излезе – единствено че желанието няма да се сбъдне по този начин бързо, както би ви се желало.

ГАДАНИЕ НА МОНЕТА

То е едно от най-елементарните гадания на предпочитание. Намисляте предпочитание и слепешката изваждате някоя монета от портфейла си. Ако е ези – желанието ще се сбъдне; в случай че е „ тура ”-няма да се сбъдне.

ГАДАНИЕ НА КАРТИ

Вземете тесте от 36 карти, намислете предпочитание и откакто разбъркате картите, извадете напосоки една. Ако картата е купа – желанието ще се извърши доста каро – ще се сбъдне, само че след известно време; спатия – няма да се сбъдне. А в случай че сте извадили карта от боята пика, би трябвало да се откажете от желанието си колкото се може по-бързо, защото опитите да го осъществите, ще ви донесат злощастие.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР