Човек е това, което яде, май е прекалено буквално разбиране

...
Човек е това, което яде, май е прекалено буквално разбиране
Коментари Харесай

От Джими Хендрикс до Фреди Меркюри - какво са яли за последно 7 от най-извесните рок музиканти

" Човек е това, което яде ", май е прекомерно безусловно схващане за комплицираната човешка природа. Въпреки това, питателните желания и привички на международните исторически персони дават забавна вероятност за техния темперамент, за това, което ги прави велики или за това, което в последна сметка води до гибелта им.
 От Уитни Хюстън до Джордж Майкъл - тайните, които 6 известни персони отнесоха в гроба
От Уитни Хюстън до Джордж Майкъл - тайните, които 6 известни персони отнесоха в гроба

Но всичко излезе нескрито след гибелта им

И въпреки да е мъчно да проследим всичко, което са яли приживе, дано забележим какви са били последните ястия на седем известни рок музиканти тъкмо преди гибелта им, които сортират Loudwire.

Сид Вишъс от Sex Pistols

Последното нещо, което именитият басист на Sex Pistols Сид Вишъс яде преди гибелта си на 21 години през февруари 1979 година, е " хибридна версия " на спагети Болонезе, както се споделя в блог от 2016 година на Riot Fest.

На последната му вечеря участва Джери Само от The Misfits, който споделя за това пред Miami New Times през 2013 година " Сид преди малко беше излязъл от пандиза ", изясни Само, казвайки, че той и майката на Вишъс, починалата Ан Бевърли, " му бяхме създали вечеря в нощта, когато излезе. " Очевидно с яденето Вишъс е посягал и към опиатите, тъй като същата нощ умира от свръхдоза.

Джим Морисън от The Doors

Точно преди артистът на The Doors Джим Морисън да почине през юли 1971 година, той вечеря в китайски ресторант на Rue Saint-Antoine в Париж, където се мести, откакто The Doors приключват албума L.A. Woman в Лос Анджелис по-рано същата година.

За последното си хранене Морисън получава сладко-кисело китайско ядене с " доста бири ", съгласно Classic Rock. Очевидно рокерът по-късно е гледал филм и е пил още алкохол, преди да почине в жилището си в Париж, както оповестява Grunge. Намерен е починал във ваната на 27-годишна възраст.

Фреди Меркюри от Queen

Фреди Меркюри явно е ял ребра за последно, преди да почине през ноември 1991 година на 45 години, съгласно YouTube канала The Last Supper, който разказва за последните хранения на известни персони. Наистина се счита, че ребрата са били една от обичаните му храни.

Въпреки това, има и догатки, че друго може да е било последното нещо, което е ял като цяло. Според други източници, сътрудникът на Меркюри, Джим Хътън, се опитал да нахрани рок звездата с манго, до момента в който лежал болен тъкмо преди гибелта си. Но артистът е имал проблеми с преглъщането и едвам не се задавя с плода. Тази история е разказана в книгата  Somebody to Love: The Life, Death, and Legacy of Freddie Mercury от 2016 година, която е отдадена на живота на Меркюри.

Кърт Кобейн от Nirvana

Кърт Кобейн има нетипично последно " ядене ", преди да почине през 1994 година, а точно цигари и коренова бира (северноамериканска безалкохолна напитка), съгласно First We Feast. Може да е погълнал и нещо друго, преди да почине, само че тези два неща най-често си спомнят почитателите му, когато помислят за гибелта на вокалиста на Nirvana, чиято кончина шокира целия свят.

Това е по този начин, тъй като публични фотоси от следствие на сцената на гибелта на Кобейн, някои от които бяха оповестени по-късно от CBS News, демонстрират точно цигари и въпросната бира.
 Майкъл Джексън, Джими Хендрикс, Елвис Пресли - известни музиканти, които не могат да четат ноти
Великите музиканти, които не могат да четат ноти

Когато музиката ти идва от вътрешната страна

Джими Хендрикс

Джими Хендрикс е един от най-хубавите и невероятни китаристи в света. Но последното му ядене е много нормално, въпреки че по-скоро се подготвя по време на обяд, а не късно през нощта, когато в действителност той го яде. Последното хранене на Хендрикс е сандвич с риба звук, изработен от приятелката му Моника Данеман, съгласно Tastemade.

Въпреки че детайлностите към гибелта на Хендрикс се оспорват, се споделя, че Данеман е единственият очевидец на последните му часове. Съобщава се, че тя е приготвила въпросния сандвич в жилището си в лондонския хотел Samarkand и явно е тази, която го е намерила мъртъв на идната заран. Хендрикс умира на 27 години през септември 1970 година

Елвис Пресли

През 1977 година Елвис Пресли, прочут като Кралят на рокендрола, умря на 42 години в дома си, Грейсланд, в Мемфис, Тенеси. Днес почитателите към момента могат да посетят известната къща и да обиколят територията в близост. Но не всичко е налично за рокендрол туристите - не можем да влезем в неговата спалня (и банята), където той умира.

Все отново, когато влезем през входната врата и застанем във фоайето, ние стоим тъкмо под мястото, където Елвис е умрял. Както дългогодишните почитатели на Елвис безспорно са наясно, през последните пет години от живота на артиста виждаме видим спад в здравословното положение на в миналото витално изглеждащия реализатор.

За страдание, част от това може да се дължи на питателните му привички, защото Кралят безспорно е прекалявал със сладкото. Според Chicago Tribune четири топки сладолед и шест шоколадови бисквитки са последната храна, която Елвис е ял. Твърди се, че тази порция дори е била дребна за него, защото придружителите му се опитвали да наблюдават здравето на артиста и възходящите му килограми в последните му години.
 Мей Панг в The Lost Weekend - любовницата на Джон Ленън, приказва за 18-месечната си връзка с него
Любовницата на Джон Ленън приказва без задръжки за 18-месечната си спекулация с него

И какво се случва с двамата по-късно

Джон Ленън
 Снимка 645452

Известният член на The Beatles e хапнал сандвич с говеждо месо за последно, преди да бъде убит същата вечер.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР