Човек е жив, когато е на път. Няма нищо по-хубаво

...
Човек е жив, когато е на път. Няма нищо по-хубаво
Коментари Харесай

Това са най-романтичните градове в Европа - посещавали ли сте ги?

Човек е жив, когато е на път. Няма нищо по-хубаво от пътуването. И не е нужно да е в петзвезден хотел. Достатъчно е да имате добра компания и място, на което не сте били, или място, което желаете да посетите още веднъж. Днес ви предлагаме няколко в действителност сантиментални направления, които си коства да включите в бележника си на странник.

Красивата Прага

Столицата на Чехия е в действителност специфична. Наситена с атмосферата на предишното, само че в това време цялостна с живота на сегашното. Струва си да я видите - поради спиращите дъха гледки, поради хубостта на Карловия мост, датиращ от XIV век, вкусните локални специалитети, неповторимите кръчми и страхотната бира... Задължително би трябвало да хвърлите взор към часовника със статуите, които се сменят на всеки час.



Флоренция

Италия е несъмнено е една от сантименталните страни. Вкусна храна, приятни хора, места, които си коства да видите - прелестно е. Флоренция е родният град на Ренесанса. Ще ви очарова със своите ароматни виновност от Тоскана, творбите на Микеланджело и Ботичели. И в случай че това не ви е задоволително - настанете се в квартал Олтарно и е полюбувайте на залеза и гледките, които се откриват към града.

Париж

Е, няма по какъв начин да приказваме за романтика и да не споменем Париж, който е прочут и като " градът на любовта ". Уникално вкусни специалитети, красива архитектура, Айфеловата кула... Тук се преплитат обич, изкуство и просвета в едно доста необичайно цяло. През деня ще разгледате един от най-известните музеи в света, а вечерта ще се разноските по дребните улички, просто по този начин, без проект и посока. ААко пък времето е топло, можете да си извършите пикник в един от многото паркове, написа БГНес.



Рим

Още един град, който би влезнал във всеки сантиментален лист. Вечният град несъмнено крие завършения зад всеки ъгъл. Ако желаете да се насладите на художествени шедьоври, антична история и невероятна кухня, Рим е вашият град. Пожелайте си нещо и хвърлете монета във " Фонтана ди Треви " - по този начин ще си гарантирате връщането в града, а за какво не и сантиментално предложение за брак. Хапнете същински италиански сладолед или пица, а по-късно се разходете и създайте незабравими мемоари. Знаете ли, че в Рим има музей на пастата?



Лисабон

Модерна кухня, красива архитектура - Лисабон е един от най-интересните градове в Европа. Малките фамилни ресторантчета ще завоюват сърцето ви от първата лъжица. А денем можете да посетите Зоологическата градина, Парка на нациите, Океанариума и още куп други забележителности.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР