Човек, близък до британското кралско семейство, издаде кошмарни новини за

...
Човек, близък до британското кралско семейство, издаде кошмарни новини за
Коментари Харесай

Уилям и Хари се скарали много преди Мегзит

Човек, непосредствен до английското кралско семейство, издаде кошмарни вести за връзките сред принцовете Уилям и Хари. Оказа се, че доста преди „ Мегзит “ синовете на починалата принцеса Даяна и принц Чарлз са имали доста проблеми между тях, написа jenata.blitz.bg.

Отношенията сред двамата започнвали да се утежняват още през 2017 година. Това се е случило, откакто Уилям дал непредвиден съвет на Хари за връзките му със сегашната му брачна половинка Меган Маркъл.

Оказа се, че Уилям посъветвал Хари да не бърза в връзките си с Меган Маркъл. Тогава думите на по-големия принц обидили и ядосали по-малкия престолонаследник. 

„ Не го слушаше и действаше по собствен метод. Скоро направи предложение за брак на обичаната си и се ожени за нея. Оттогава в кралското семейство се случиха доста неща, само че пресата продължи да написа за сложните връзки сред братята поради Меган. Сега Хари и Уилям към момента са в много обтегнати връзки изключително, откакто херцогът на Съсекс се реалокира в Канада и се елементарни с кралските си отговорности “, споделя индивидът, непосредствен до кралското семейство.

„ Не се раделиха добре, само че и двамата изпитват облекение, че към този момент всичко е свършило “, споделя той и добавя: „ Може би Меган и Хари не са измислили всичко както би трябвало, само че желаеха да са щастливи. Кой може да ги упреква за това? “.

В същото време съгласно него през последните седмици Уилям и Хари започнаха да поддържат връзка повече, което може да значи, че с времето ще могат да подобрят връзките си.

Самите братя в формалния си коментар нарекли новината за своята омраза „ лъжлива “. Те обявиха, че публикуваната информация, че Уилям е споделил, че той и брат му са станали „ непознати един за различен “, са погрешни.

„ В английските и международни медии се появи погрешна информация за връзката сред херцозите на Кеймбридж и Съсекс. За братята сходни изказвания наподобяват обидни и нездравословни “, добавя индивидът, непосредствен до кралското семейство.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 YURKMEZz (преди 12 секунди) Рейтинг: 35 | Одобрение: 0 да ядат лайна, единствено герб Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР